Administratieve vacatures in Nieuwegein

Administratief medewerker in Nieuwegein


Ben jij op zoek naar een administratieve functie in Nieuwegein? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou! Als administratief medewerker zorg je ervoor dat alle belangrijke gegevens van het bedrijf op orde zijn en voer je verschillende data-invoertaken uit. Bij deze baan krijg je de kans om te werken bij een groeiend bedrijf en mee te bouwen aan hun succesverhaal. Bovendien is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Solliciteer nu via Work-on en begin aan jouw nieuwe avontuur als administratief medewerker in Nieuwegein!

Junior administratief medewerker in Nieuwegein


Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en heb je interesse in administratief werk? Dan is de functie van junior administratief medewerker bij Work-on in Nieuwegein misschien wel wat voor jou! Als onderdeel van ons hechte team krijg je de kans om ervaring op te doen binnen de zakelijke dienstverlening en jezelf verder te ontwikkelen. Bij Work-on staat persoonlijke aandacht voorop, dus wij zorgen ervoor dat jij goed wordt begeleid tijdens je werkzaamheden. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door naar onze website!

Junior backoffice medewerker in Nieuwegein


Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Work-on is op zoek naar een Junior Backoffice Medewerker in Nieuwegein. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de uitzendkrachten en opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en staat klanten te woord wanneer zij vragen hebben. Ben jij stressbestendig, secuur en communicatief sterk? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren via onze website. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Backoffice medewerker in Nieuwegein


Op zoek naar een uitdagende baan in de backoffice? Work-on heeft een vacature voor een backoffice medewerker in Nieuwegein. Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, het bijhouden van dossiers en het beheren van klantcontact. Bij Work-on vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus ook als backoffice medewerker krijg je de kans om te groeien binnen het bedrijf. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland en aan de slag als backoffice medewerker in Nieuwegein? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina!

Hanna Hermsen

Talentcoach