Op zoek naar administratieve vacatures in Naarden? Work-on helpt je graag verder!

Administratief medewerker in Naarden


Ben jij een administratief talent en op zoek naar een uitdagende baan? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar een administratief medewerker in Naarden. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, het plannen van afspraken en telefoon- en mailverkeer. Bij deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening én om te werken bij één van onze eigen vestigingen! Solliciteer nu via onze website en wie weet start jij binnenkort als administratief medewerker bij Work-on in Naarden.

Junior administratief medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een leuke startfunctie als administratief medewerker en woon je in de omgeving van Naarden? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als junior administratief medewerker ga je aan de slag bij een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie. Je ondersteunt het team met verschillende taken zoals het invoeren van gegevens, archiveren en het beantwoorden van telefoontjes en e-mails. Een ideale baan om ervaring op te doen binnen een professionele organisatie. Solliciteer nu via onze website en wie weet begin jij binnenkort aan deze uitdagende functie!

Junior backoffice medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior backoffice medewerker in Naarden? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als leukste uitzendbureau van Nederland helpen wij starters en studenten aan gave banen binnen de zakelijke dienstverlening. Deze vacature biedt de perfecte mogelijkheid om op professioneel vlak te groeien. Je gaat aan de slag bij een toonaangevende organisatie waar je verantwoordelijk bent voor administratieve werkzaamheden en klantcontact. Daarnaast heb je veel contact met collega’s, waardoor teamwork centraal staat. Wil jij meer weten over deze uitdagende functie? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina!

Backoffice medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als backoffice medewerker in Naarden? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als dé specialist in de zakelijke dienstverlening hebben wij vacatures openstaan voor jou. In deze functie verzorg je administratieve werkzaamheden en ondersteun je verschillende afdelingen. Je bent proactief, secuur en communicatief vaardig. Daarnaast werk je graag samen met anderen binnen een dynamische omgeving. Heb jij interesse? Klik dan snel door naar onze website om meer te lezen over deze vacature en solliciteer direct!

Sophie Kleintjes

Talentcoach