Vind de perfecte administratieve baan in Dongen met Work-on

Administratief medewerker in Dongen


Op zoek naar een administratieve baan in Dongen? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou! Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, verzamelen en verwerken van data. Je bent accuraat en werkt gestructureerd. Daarnaast heb je goede communicatievaardigheden die je nodig hebt om te schakelen met verschillende afdelingen binnen het bedrijf waarvoor je werkt. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat jij op de juiste plek terechtkomt en daarom gaan wij samen met jou op zoek naar dé ideale match! Solliciteer nu via onze website.

Junior administratief medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior administratief medewerker in Dongen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar enthousiaste starters die zich willen ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening. Als junior administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van administratieve taken en heb je veel contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Bij Work-on krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen tot een echte professional. Solliciteer vandaag nog via onze vacaturepagina bovenaan deze pagina en wie weet start jij binnenkort bij dit leuke uitzendbureau!

Junior backoffice medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Junior Backoffice Medewerker in Dongen? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als Junior Backoffice Medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken en ondersteun je het team bij diverse projecten. Je werkt nauw samen met collega’s en hebt veel contact met klanten. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal, dus je krijgt volop de kans om te groeien in jouw functie. Ben jij enthousiast, nauwkeurig en wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Klik dan snel door naar de vacaturepagina van Work-on!

Backoffice medewerker in Dongen


Op zoek naar een uitdagende baan als backoffice medewerker in Dongen? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou beschikbaar! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf. Hierbij kun je denken aan het invoeren van gegevens, opstellen van rapportages en ondersteuning bieden aan andere afdelingen. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat je terechtkomt bij een bedrijf dat past bij jouw wensen en ambities. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken welke organisatie het beste bij jou past. Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer direct!

Sophie Kleintjes

Talentcoach