Vind jouw droombaan in Dongen met Work-on

Administratief medewerker in Dongen


Work-on heeft een vacature voor een administratief medewerker in Dongen. Als administratief medewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het beheren van documentatie, het verwerken van facturen en het ondersteunen van collega’s waar nodig. Als jij secuur werkt en ervaring hebt met administratieve werkzaamheden, dan is deze functie wellicht iets voor jou! Bij Work-on krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan op bovenstaande link.

Junior administratief medewerker in Dongen


Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan in de zakelijke dienstverlening? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als junior administratief medewerker in Dongen krijg jij de kans om ervaring op te doen binnen een ambitieus bedrijf. Je ondersteunt hierbij het team met verschillende administratieve werkzaamheden en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Met jouw proactieve houding weet je deadlines te halen en kan je goed omgaan met verantwoordelijkheid. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Klik dan snel door naar deze vacature!

Junior backoffice medewerker in Dongen


Wil jij graag aan de slag binnen een innovatief bedrijf en heb je affiniteit met administratieve taken? Dan is deze vacature als junior backoffice medewerker in Dongen wellicht iets voor jou! Bij Work-on helpen wij starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheren van contracten, facturen opstellen en onderhouden van contact met verschillende afdelingen. Werkervaring is geen vereiste, zolang je maar leergierig bent en goed kan samenwerken. Benieuwd naar deze vacature of andere mogelijkheden bij Work-on? Kijk dan snel op onze website!

Backoffice medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een baan als backoffice medewerker in de omgeving van Dongen? Work-on heeft momenteel meerdere vacatures openstaan! Als backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden binnen het bedrijf. Werk je graag nauwkeurig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je communicatief vaardig? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Bekijk snel de vacatures bovenaan de pagina en solliciteer vandaag nog bij Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach