Vind jouw droombaan in Den Haag bij Work-on

Administratief medewerker in Den Haag


Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie in Den Haag? Dan is de vacature voor administratief medewerker bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig verwerken van gegevens en documenten. Bij Work-on krijg je de kans om te werken binnen de zakelijke dienstverlening en leer je veel over deze branche. Het uitzendbureau heeft zich gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten aan banen binnen deze sector. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam én nu ook Tilburg groeit Work-on hard. Solliciteer snel op deze vacature als jij graag onderdeel wilt zijn van dit gezellige team!

Junior administratief medewerker in Den Haag


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als junior administratief medewerker in Den Haag? Dan is deze vacature bij Work-on perfect voor jou! Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van dossiers, invoeren van gegevens en het oplossen van ad hoc problemen. Het is daarom belangrijk dat je secuur te werk gaat en goed kunt plannen en organiseren. Bij Work-on krijg je de kans om ervaring op te doen binnen de zakelijke dienstverlening en door te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer nu!

Junior backoffice medewerker in Den Haag


Work-on heeft een vacature voor een Junior Backoffice medewerker in Den Haag. Als onderdeel van het team zorg je ervoor dat alle administratieve processen soepel verlopen, waardoor de focus ligt op het helpen van klanten en kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor taken zoals facturatie, contractbeheer en salarisadministratie. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en goed kunt communiceren met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Werkervaring is niet vereist; Work-on biedt training on-the-job aan om jou te ontwikkelen tot een professionele backoffice medewerker. Ben jij enthousiast over deze uitdaging? Solliciteer dan direct!

Backoffice medewerker in Den Haag


Work-on heeft de perfecte vacature voor jou beschikbaar! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf. Hierbij kun je denken aan het invoeren van gegevens, opstellen van rapportages en ondersteuning bieden aan andere afdelingen. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat je terechtkomt bij een bedrijf dat past bij jouw wensen en ambities. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken welke organisatie het beste bij jou past.
Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, biedt een dynamische werkomgeving met een breed scala aan bedrijven en organisaties. Of je nu graag werkt in de buurt van het bruisende centrum met het Binnenhof en de Hofvijver, of liever in de rustige wijken aan de rand van de stad, er is altijd een passende werkplek te vinden.
Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer direct!

Hanna Hermsen

Talentcoach