Administratieve vacatures in De Bosch

Administratief medewerker in De Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als administratief medewerker in De Bosch? Work-on heeft verschillende vacatures beschikbaar bij diverse bedrijven. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens, het beheren van dossiers en het onderhouden van contact met klanten. Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Klinkt dit interessant? Bekijk dan snel onze vacatures bovenaan deze pagina!

Junior administratief medewerker in De Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende startersbaan in de administratie? Dan is deze vacature voor junior administratief medewerker bij Work-on in Den Bosch iets voor jou! Als junior administratief medewerker ga je aan de slag binnen een leuk team waar je verantwoordelijk bent voor het verwerken van gegevens, facturatie en andere administratieve taken. Je krijgt veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in deze functie. Bovendien biedt Work-on goede arbeidsvoorwaarden en zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen dit leuke uitzendbureau dat bekend staat om haar persoonlijke benadering van zowel klanten als werknemers. Solliciteer vandaag nog op deze vacature!

Junior backoffice medewerker in De Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior backoffice medewerker in De Bosch? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als fulltime medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken. Je houdt je onder andere bezig met het afhandelen van in- en uitgaande post, facturatie en het beheren van de mailbox. Daarnaast heb je veel contact met klanten en collega’s binnen de organisatie. Het leuke aan deze functie is dat je de kans krijgt om te groeien binnen het bedrijf en veel te leren over backoffice werkzaamheden. Benieuwd naar meer informatie? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina!

Backoffice medewerker in De Bosch


Work-on heeft dé vacature voor jou! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van verschillende afdelingen binnen een organisatie. Denk hierbij aan HR, Finance en Sales. Je gaat secuur te werk en houdt ervan om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het is een afwisselende functie waarbij je veel contact hebt met collega’s en klanten.
Den Bosch, de sfeervolle hoofdstad van Noord-Brabant, biedt een inspirerende werkomgeving met haar rijke geschiedenis, levendige cultuur en gezellige binnenstad. Na werktijd kun je genieten van de beroemde Bossche bollen, een wandeling maken door het prachtige natuurgebied Het Bossche Broek, of een bezoek brengen aan de imposante Sint-Janskathedraal.
Kom jij ons team versterken? Klik op de vacature voor meer informatie en solliciteer direct!

Hanna Hermsen

Talentcoach