VACATURES MARKETING UTRECHT

De leukste marketing baan

Heb jij die felbegeerde marketingfunctie in Amsterdam al gevonden? Wij helpen je graag bij het vinden van die marketing baan waarvan jij zegt: Dit ben ik! Ongeacht of je zoekt naar een rol als (junior) online marketeer, content marketeer of copywriter, bij ons vind je 'm. Ik hoef jou niet uit te leggen dat de wereld van online marketing zo breed is als de Grand Canyon. Aan keuze en mogelijkheden geen gebrek dus. Bekijk hieronder direct de actuele vacatures in de marketing sector in Amsterdam en laat van je horen. Wij kijken naar je uit. Twijfel je over welke rol als (online) marketeer jou het beste ligt? Aarzel niet, neem contact op en we ontdekken het samen. Of ontdek hieronder meer over de marketing branche.

Wat doet een online marketeer?

Het online zo goed mogelijk ‘in de markt zetten’ van een product of dienst. Daar komt het kort gezegd op neer. Hierin draait het vaak om 4 fases, te weten: de analyse, het advies, de uitvoering en de testfase. Al is er op de vraag ‘wat doet een online marketeer’ onmogelijk een kort allesomvattend antwoord te geven. Hiervoor kent deze functie te veel specialisaties. Zoals? Denk aan de vakgebieden SEO/zoekmachine optimalisatie, SEA, e-mail marketing, social media of copywriting.

Hoe hoog ligt het salaris van een online marketeer?

In Nederland ligt het gemiddelde bruto salaris van een online marketeer op €3535.- per maand. Wat je als online marketeer verdient is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe meer verantwoordelijkheden, hoe hoger het salaris ligt. Daar komt het in het kort op neer. Ook ervaring is hierin een belangrijk aspect. Als startend/junior online marketeer ligt je salaris vanzelfsprekend lager dan wanneer je als senior online marketeer aan de slag gaat. Als starter is een salaris van €2548.- bruto gebruikelijk bij een 40-urige werkweek en als ervaren administratief medewerker verdien je naar verwachting een salaris rond de €4583.-. Heb je ambities om door te groeien in het vak, dan is het kiezen van een 1 van de hierboven benoemde specialisatie een logische stap.

Junior marketeer tijdelijk | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Testen of de online marketing wereld jouw wereld is? Hier mag en kan het!

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.