Finance vacatures

Finance vacatures

Finance vacatures

Dus jij bent op zoek naar een financiële baan? Komt dat even goed uit! Lees meer

Verdien als financieel administratief medewerker naast je ZZP avontuur | Bunnik

ParttimeBunnikHBO
Zet jij je financiële kennis in voor een lekkere bijverdienste?

Junior financieel controller met een hart voor groene energie | Amsterdam

FulltimeAmsterdamHBO
Breekt voor jou spontaan de zon door? Check het in de vacature. 

Financieel backoffice medewerker | Den Bosch

FulltimeDen BoschHBO
Helpen jouw rapportages straks het management team bij het maken van hun beslissingen?

Financieel administratief medewerker | Den Bosch

FulltimeDen BoschHBO
Voorzie jij de leiding van deze grote organisatie straks van de cruciale info om hun beslissingen te kunnen maken? 

Boekhouder | Den Bosch

FulltimeDen BoschHBO
Toe aan iets nieuws? Bij deze club worden jij en je ervaring op waarde geschat. 

Controller | Rotterdam

FulltimeRotterdamHBO
Zet jij bij deze club die felbegeerde volgende stap? 

Senior medewerker salarisadministratie | Den Bosch

FulltimeDen BoschHBO
Een hele organisatie die op jou rekent? Aan de hand van je ervaring draag je hier de verantwoordelijkheid van een hele afdeling. 

Salarisadministrateur | Den Bosch

FulltimeDen BoschHBO
Kan men op jou bouwen? Aan de hand van je ervaring draag je hier de verantwoordelijkheid van een hele afdeling. 

Finance traineeship | Amsterdam

ParttimeAmsterdamHBO
Klaar voor het startschot van jouw financiële carrière? Het klinkt binnen deze vacature! Ga aan de slag als finance trainee.

Incassomedewerker | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinMBO 4
Ben jij bekend in de wereld van incasso's? Dan wil je deze vacature niet missen! 
281

Filter op

Filters toepassen

Waarom werken in de financiële sector?

Overweeg jij om te gaan werken in de financiële sector. Niet zo gek, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je in een finance baan wil werken. Zo voorzie je jezelf in deze rol van mooie (internationale) baankansen verantwoordelijkheid met de hoofdletter V aangezien je letterlijk over de euro’s gaat. Tel daar de ruimte om je te specialiseren in de richting die je het meeste aanspreekt bij op. Ga je voor een rol als financieel adviseur, financieel administratief medewerker of leg je de focus op een functie in communicatie? Waar je keuze ook naar uitgaat, als financieel specialist heb je de kans om op dagelijkse basis het verschil te maken. De sector staat bovendien bekend als 1 van de best betaalde sectoren met lonen die snel ver boven het marktgemiddelde uitkomen. Dat alles bij elkaar opgeteld is jouw keuze snel gemaakt.

Hoe vind je jouw eerste financiële baan?

Solliciteren via of contact opnemen met Work-on is een goed begin. Als uitzendbureau dat zich specifiek richt op starters en studenten valt er bij Work-on het nodige te kiezen wanneer het gaat over een eerste of een tweede financiële baan. Welke het beste aansluit bij jou en je ambities? Dat bepaal je samen met jouw persoonlijke Talentcoach, welke ook nauw betrokken blijft bij jou en je persoonlijke ontwikkeling. Sta je bekend als leergierig, secuur en zelfstandig? Dan gaan we die ideale financiële baan samen vinden. Wedden? Bekijk het actuele vacatureoverzicht en solliciteer of neem direct contact op met onze talentcoaches.

Vind een financiële baan in jouw plaats

Met een hoofdkantoor in Utrecht en vestigingen in Amsterdam, Tilburg en Rotterdam beschikt Work-on over een breed netwerk aan toffe opdrachtgevers door het hele land. Het voordeel? Via Work-on vind je altijd een financiële baan in de buurt dankzij een brede dekking. Zo zijn ze nu al beschikbaar in:

Vacatures in Utrecht Vacatures in Amsterdam Vacatures in Tilburg

Voordelen van werken in de financiële sector via Work-on

De zekerheid van een lekker salaris, vele doorgroeimogelijkheden, het hebben van een leuke tijd en A-merken van opdrachtgevers op je cv. Een aantal van de voordelen aan via Work-on werken in de financiële sector las je zojuist al. Maar de belangrijkste van allemaal is dat je, samen met jouw persoonlijke Talentcoach op zoek gaat naar de functie die precies bij jou en je situatie past. Jij bent de baas en Work-on beweegt met je mee.

Fulltime, parttime of bijbaan, kies jouw dienstverband?

Ga je voor een fulltime, parttime of bijbaan? Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je situatie, maar het belangrijkste is: ook hierin is de keuze aan jou. 40 uur per week euro’s verdienen of een parttime baan of bijbaan combineren met een drukke studie, the choice is yours! Aan de mogelijkheden ligt het gelukkig niet. Work-on heeft altijd een vacature die bij je past.

Welke functies zijn er binnen finance?

Binnen de financiële sector bestaan er verschillende soorten jobs. Tijd om de meestvoorkomende er in het bijzonder uit te lichten:

Financieel adviseur

Als financieel adviseur adviseer je anderen op financieel vlak. What’s in the name. Als het om geld gaat is het belangrijk dat klanten de juiste keuzes maken. Eentje die past binnen de mogelijkheden en zonder (te grote) risico’s. Hier kunnen vele mensen wel wat hulp bij gebruiken en dat is waar een financieel adviseur om de hoek komt kijken. In deze rol is het al snel mogelijk om jezelf te specialiseren in een richting die jou het beste ligt. Inclusief het behalen van 1 of meerdere wft diploma’s.

Financial controller

Wie een financial controller op een foutje wil betrappen moet vroeg opstaan. In deze rol voer je in de basis laatste checks uit op uiteenlopende financiële stukken. Van het adviseren van de directie tot het van A tot Z uitwerken van financiële rapportages. Alles komt voorbij. Lang verhaal kort: heeft het iets met de controle van cijfers te maken, neem jij het graag voor je rekening.

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker draai jij je hand niet om voor het opstellen van een offerte of het inboeken van een factuur. Beschouw je cijfers als je beste vriend, zit je in deze finance functie helemaal gebakken.

Compliance manager

Een compliance manager werkt vaak in een complexe tak waar vele strenge regels gelden. De naam zelf is een moeilijke titel om te zeggen dat je ervoor zorgt dat de geldende wet- en regelgeving strak nageleefd wordt. Zo staat in deze job, naast je eigen plezier, het bewaken van de integriteit van je werkgever op 1.

Thuiswerken bij financiële vacatures?

Het aantal vacatures waar deels of zelfs volledig thuiswerken mogelijk is heeft de laatste jaren (noodgedwongen) een vlucht genomen. Bevalt deze optie je bijzonder goed en gaat jouw voorkeur uit naar een financiële job waarin volledig thuiswerken of een hybride variant mogelijk is? Het actuele aanbod aan thuiswerk vacatures vind je hier.

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer finance vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN