WERK JIJ MET DE JUISTE MENSEN?

Hoe zit dat bij jou?

Een goede werksfeer, fijne bedrijfscultuur en duidelijke rolverdeling dragen bij aan de groei van een onderneming. Want als jouw medewerkers op de juiste plek zitten, zie je dat terug in de cijfers. Gegarandeerd. Een goed team bestaat namelijk niet uit de beste spelers, maar de juiste samenstelling. Hoe zit dat bij jou? Haal jij het beste uit het team? Werk jij met de juiste mensen?

Wat maakt de juiste mensen
de juiste mensen?

Het komt wel eens voor dat een project niet verloopt zoals je had gehoopt. Gebeurt dat dagelijks? Tja, dan is de kans groot dat het team niet compleet is. Omdat medewerkers niet op de goede plaats zitten. Een karaktereigenschap of de juiste expertise ontbreekt. Tijd om op zoek te gaan naar de juiste persoon om dat gat te vullen dus. Hoe doe je dat?

En nu?
Hoe vind je die?

Weten wie je mist is één. Maar de zoektocht naar de juiste persoon? Dat is een heel ander verhaal. Waar begin je? Wie zijn de juiste mensen? Hoe vind je die? Best een uitdaging. Wij hebben er niet voor niets ons werk van gemaakt. Ook omdat wij begrijpen wat de waarde is van het werken met de juiste mensen. Nieuwsgierig? Plan een gesprek in. Wij denken graag met je mee! 
 

Waar je rekening mee moet houden..

Het samenstellen van een goed team is een uitdagend proces. Dit komt er allemaal bij kijken.

Iedereen op de juiste plek?
Je hebt niet alleen aanvallers, maar ook verdedigers nodig. Hoe zit dat bij jou?

Lees de blog

Hoe zoek je?
Als kandidaten jouw vacatures niet zien, reageren ze ook niet. Hoe pak jij het aan?

Lees de blog

Wie past bij jou?
De juiste persoon past bij de organisatie en het team. Hoe kom je erachter of een sollicitant die persoon is?

Lees de blog

Hoe pas jij bij hem/haar?
Uiteindelijk moet de sollicitant ook voor jou kiezen. Hoe zorg je daarvoor?

Lees de blog
 

Kennismaken?

Welke functie en/of persoon ontbreekt er binnen jouw team? Het is niet gek dat je die vraag lastig vindt om te bepalen. Wij denken graag met je mee. Plan een gesprek in, dan gaan we je helpen!

Plan een gesprek in
 

De juiste persoon voor de plek