Klantenservice
talenten

Klantenservice
talenten

Investeren in een goed gesprek is investeren in sterke klantenservice. Slimme meedenkende klantenservice medewerkers zijn daarvoor essentieel. Mogen wij je helpen je klanttevredenheid te verhogen?

Plan een afspraak

Goede service voor de klant het verschil tussen blijven of overstappen

Dankzij social media is het belang van een goede klantenservice enorm toegenomen. De klantenservice vormt het visitekaartje van je bedrijf. Dan is het van belang dat de medewerkers weten waar ze het over hebben en net zo enthousiast zijn als jij.

Je kunt onze talenten structureel inzetten, maar ze springen ook ‘s avonds of in het weekend bij. Van zwaardere financiële klantenservice medewerkers met WFT op zak tot empathische gesprekspartners die bedreven zijn in retentie.

Mogen wij voor je aan de slag?

Vul hieronder je gegevens in en wij gaan je zo snel mogelijk bellen!


  Bekijk onze andere specialisaties

  Of het nu gaat om een jonge student of een starter met 5 jaar ervaring op zak. Onze kandidaten kunnen terecht op verschillende afdelingen binnen uiteenlopende functies. Met de juiste focus bouwen wij al 20 jaar gericht aan ons netwerk. Benieuwd of we jouw vacature kunnen vervullen?

  VACATURE?

  Laat ons je helpen. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste persoon.
  De 100% match. Op de persoon, de functie en het team. Dit begint bij een persoonlijke kennismaking. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 4 uur.

  KUNNEN WIJ JE HELPEN?
  NEEM GERUST CONTACT OP