Werken bij de GGD

GGD vacatures

Bijdragen aan een gezonde en veilige leefomgeving met een baan bij de GGD


VACATURES BIJ DE GGD

3 redenen
waarom werken bij de GGD iets voor jou is

Gaan voor een 100% match

Talentcoaching, klinkt lekker hè?

Gelukkig klinkt het niet alleen lekker. Wij zien jou namelijk als de professional die je bent. Met jouw ambities, talenten, valkuilen én drijfveren. Daar willen wij alles van weten. Je bent per slot van rekening op zoek naar jouw ideale baan, dat willen we niet aan kans overlaten. Dát noemen wij nou Talentcoaching.


INSCHRIJVEN

Helaas...

onze vacatures bij de GGD zijn op dit moment
al vervuld

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze vacature-update!

   

  Bekijk wat jij kunt doen bij de GGD

  Word vaccinatiemedewerker

  Mbo-4/hbo | €16,26 per uur | 16-32 uur
  Dankzij jou blijft het 'oude normaal' intact en krijgen we samen het virus knock-out. Hoewel dat gegeven al bijna genoeg is, ontvang jij voor jouw kennis, kunde en inspanning ook nog een uurloon van €16,26. Plus een bonus van 175% voor iedere gewerkte zaterdag en 200% van je uurloon voor iedere gewerkte zondag. Ben jij BIG geregistreerd en/of een doktersassistent(e) met vaccinatie ervaring? Dan is dit jouw moment om het verschil te maken.

   

  Word dagcoördinator vaccinatie

  Hbo/wo | €4.000,- tot €4.500,- | 24-36 uur
  Als dagcoördinator zorg je dat alles rondom het vaccinatieproces soepel verloopt. Dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Je zorgt voor de directe aansturing van het personeel, bent op de hoogte van de planning en bewaakt de afgesproken procedures. Je zorgt dat nieuw personeel goed ingewerkt wordt, houdt de hygiënevoorschriften in de gaten en bent verantwoordelijk voor de communicatie met de eigenaar van de locatie, leveranciers en beveiliging. Je houdt contact met de coördinatoren en koppelt het functioneren van het vaccinatieproces en medewerkers dagelijks terug.

  Word medisch ondersteuner

  Hbo | €2.800,- | 36-40 uur
  Als medisch ondersteuner ben jij de rechterhand van de dag coördinator. Jij weet met jouw ervaring rondom procesbewaking (met betrekking tot hygiëne en kwaliteit) precies hoe zo'n vaccinatielocatie het beste ingedeeld kan worden en adviseert waar nodig. Naast werkzaamheden rondom procesbewaking hou jij je ook bezig met het personeel. Iedereen in jouw team weet wat hij of zij moet doen en waar alle benodigdheden te vinden zijn. Daarnaast valt het personeel ook deels onder jouw hoede. Jij zorgt dat er voldoende bekwaam personeel is en stuurt bij waar nodig.

  Word voorbereider vaccinatie

  Hbo | €16,26 per uur | minimaal 8 uur
  Om nieuwe verspreidingen te beperken, zijn een nieuwe booster- en vaccinatiecampagne van groot belang. Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij samen met je collega's om de hoek komt kijken. Als voorbereider vaccinaties bij de GGD ben je verantwoordelijk voor het assisteren rondom vele vaccinaties per dag. Van het vullen en klaarleggen van de injectiespuiten tot het wegwerken van het gebruikte materiaal na afloop. Je zorgt ervoor dat iedere vaccinatiemedewerker zo snel en gestroomlijnd mogelijk zijn of haar werk kan doen.

  Word teamleider vaccinatie

  Hbo | €3.000,- tot €3.500,- | 32-36 uur
  Als teamleider vaccinatie bij de GGD coördineer jij de vaccinatiecampagne bij jou in de regio. Onder leiding en verantwoordelijkheid van de sectormanager zorg je voor de ontwikkeling en uitvoering van het vaccinatiebeleid. Alles gebeurt natuurlijk volgens de richtlijnen van de overheid. Jij bent je bewust van de politieke gevoeligheid en zorgt dat het alle betrokken partijen nooit aan belangrijke informatie ontbreekt. Wat betekent dit voor jou? Contact met de doelgroepen, gemeenten en media. Tevens ontwikkel en bewaak jij het vaccinatieproces en sein je anderen voortijdig in zodat men overal op tijd over voldoende gekwalificeerd personeel beschikt.

  Word coördinator teststraat

  Hbo/wo | €3.000,- tot €5.800,- | 32-36 uur
  Jij bent als coördinator bij de GGD bezig met het het aansturen van alle werkzaamheden rondom de teststraat. Als coördinator ben je werkzaam en aanwezig op meerdere locaties in de regio. Jij zorgt ervoor dat er voldoende bezetting is en coördineert de werkzaamheden. Nieuwe medewerkers moeten het inwerkprogramma goed doorlopen, dat is jouw verantwoordelijkheid. Je hebt daarom dagelijks contact met vaste medewerkers en uitzendkrachten. Daarnaast heb je ook contact met de eigenaren van het pand, externe partijen en leveranciers. Je vormt de schakel tussen alle partijen.

  PAS JIJ BIJ ONS?

  Stond jouw droombaan er hierboven niet tussen? Geen paniek, we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen!
  Schrijf je hieronder in!

  HEB JE NOG VRAGEN?
  NEEM GERUST CONTACT OP