Wanneer krijg ik geld uitgekeerd als ik ziek ben?

Veel gestelde vragen  >   Wanneer krijg ik geld uitgekeerd als ik ziek ben?


Een consultant van Acture B.V. zal contact met jou opnemen om de duur van jouw ziekte vast te stellen en daarmee de hoogte van jouw ziektegeld bepalen. Na minimaal vier weken na ontvangst van de ziekmelding zal Acture wekelijks het ziekengeld overmaken. De hoogte van het ziekengeld is gebaseerd op het gemiddelde dagloon van 1 jaar voorafgaand aan de ziekmelding. Acture vult 70% van het loon aan en Work-on de overige 20%. Deze 20% wordt altijd aan het einde van een kwartaal uitgekeerd, dit kan dus maximaal een kwartaal duren.

Wanneer krijg ik uitbetaald als ik ziek ben?Veel gestelde vragen  >   Wanneer krijg ik uitbetaald als ik ziek ben?


Wij maken elke week op woensdag het salaris over. Met een beetje geluk heb jij het donderdag, maar afhankelijk van jouw bank kan het ook vrijdag op je rekening staan. Standaard betalen wij wekelijks uit, maar je kunt er voor kiezen om elke vier weken uitbetaald te worden.

Belangrijk: Jouw uren, reiskosten en declaraties moet je op tijd declareren.

Titel

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Geen antwoord op je vraag?

Hè balen. Hoe kunnen wij je wel verder helpen? Je kunt ons altijd bellen of mailen, of wij mailen jou.

    Wat doen wij met jouw gegevens? Lees er alles over in ons privacystatement.