Inschrijven bij Work-on

Inschrijven bij Work-on

Hoe schrijf ik me in bij Work-on?

Inschrijven gaat via deze inschijfpagina op onze website en maak je een profiel aan op Mijn Work-on. Dat kan met één klik vanuit je LinkedIn profiel of je cv. Voeg daar een motivatie of beschrijving aan toe en dan gaan wij voor je aan de slag.

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Zodra jouw inschrijving bij ons binnenkomt gaat een Talentcoach deze bekijken. Een Talentcoach is gespecialiseerd in het werven, beoordelen en selecteren van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Er wordt een inschatting gemaakt of wij nu of in de toekomst een leuke baan voor je kunnen bemiddelen bij onze partners.

Wanneer hoor ik iets als ik me inschrijf?

Als jij je hebt ingeschreven of hebt gesolliciteerd op een vacature krijg je altijd binnen één werkdag reactie. Hebben we iets leuks voor je dan vinden we het altijd fijn om je te bellen. Even kennismaken en vertellen over wat de mogelijkheden voor jou zijn. Als jij positief bent plannen we snel een kennismakingsgesprek in op onze vestiging of digitaal.

Wie mag zich inschrijven bij Work-on?

Iedereen. Heel simpel. Voor onze partners letten wij op de gewenste werkervaring en specifieke kennis die in een functie vereist is.

Tip: Ben volledig

Jij kunt de kans aanzienlijk vergroten dat we je uitnodigen voor een kennismaking door een zo volledig mogelijk cv in te vullen. Nét zo belangrijk is een motivatie. Die informatie stelt een talentcoach in staat om een beeld van jou te vormen. Een beeld van wat jij kan én van wij jij bent. Juist die twee onderdelen zijn ontzettend belangrijk om de juiste baan voor je te vinden.

We willen dat jij echt op je plek zit als je via ons aan de slag gaat! Tot snel!

INSCHRIJVEN