VACATURES ADMINISTRATIE AMSTERDAM

De leukste administratieve vacatures

De leukste administratieve vacatures van Amsterdam. Die zoek je. Cool! Je vindt ze bij ons. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en sluit een nieuwe baan als administratief medewerker, secretaresse of informatiebeheerder hier helemaal bij aan? Dan is dit het moment om je kans te pakken. Hoe? Check onze nieuwste administratieve vacatures in de regio Amsterdam en solliciteer direct. Twijfel je over welke rol als administratief medewerker jou het beste ligt? Aarzel niet, neem contact op en we ontdekken het samen. Of ontdek hieronder eerst meer over de administratieve branche.

Wat doet een administratief medewerker?

Een administratief medewerker zorgt ervoor dat alles op de front- en de backoffice tot in de puntjes verzorgd is. Als team of individueel. Inzoomend op het bijbehorende takenpakket vallen een aantal taken op. Van het beantwoorden van telefoon plus e-mail en het opstellen van offertes tot het welkom heten van bezoekers en het up-to-date houden van de personeels- en salarisadministratie. De basis van een administratieve functie is overal gelijk en toch is iedere baan is anders. Zo ziet een dag van een financieel administratief medewerker er anders uit dan die van een backoffice medewerker. Wil je echt een beter beeld krijgen van hoe een dag in het leven van een administratief medewerker eruit ziet? Dan kan het nooit kwaad om meerdere administratief medewerker vacatures te bekijken.

Wat verdient een administratief medewerker?

In Nederland ligt het gemiddelde bruto salaris van een administratief medewerker op €2420.-. per maand. Wat je als administratief medewerker verdient is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe meer verantwoordelijkheden, hoe meer salaris. Daar komt het in het kort op neer. Ook ervaring is hierin een belangrijk aspect. Als junior administratief medewerker ligt je salaris vanzelfsprekend lager dan wanneer je in een senior rol zit. Als starter is een salaris van €2100.- bruto gebruikelijk bij een 40 urige werkweek en als ervaren administratief medewerker verdien je naar verwachting een salaris rond de 2800.-. Heb je ambities om hierin door te groeien, dan is een stap naar een functie als financieel administratief medewerker logisch. De salarissen in een financieel georiënteerde functie variëren ongeveer van €2210.- voor een junior financieel administratief medewerker tot €3000.- bruto per maand voor een ervaren kracht. Het gemiddelde salaris voor een financieel administratief medewerker ligt daarmee op €2535.-.

Wat is het verschil tussen een administratief medewerker en een juridisch of een financieel administratief medewerker?

Er zitten meerdere overeenkomsten en meerdere verschillen tussen een rol als administratief medewerker en een juridisch of financieel administratief medewerker. Wat precies? In alle rollen ligt de focus op het foutloos laten draaien van de front- en backoffice. Echter komt er bij de juridische en de financiële functie een extra specialisatie kijken. Zo ben je als financieel administratief medewerker altijd verantwoordelijk voor inzicht in de financiële situatie van een organisatie. Van het bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie tot het verwerken van declaraties en het controleren van facturen en andere bankafschriften. Het zit allemaal bij de functie inbegrepen. Een juridisch administratief medewerker of dienstverlener voert secretariële taken uit waarbij gebruik wordt gemaakt van juridische terminologie, procedures en documenten. Waar deze banen voor het oprapen liggen? Denk bijvoorbeeld aan banken, verzekeringsorganisaties, een incassobureau of een advocatenkantoor. Natuurlijk vind je vacatures voor onder andere administratief medewerker ook bij ons!

Klantadviseur | Amsterdam

FulltimeAmsterdamMBO 4
Onderweg naar je volgende job? Na het lezen van deze vacature als klantadviseur heb jij straks het stuur in handen.  

Backoffice medewerker | Amsterdam

FulltimeAmsterdamMBO 4
Vanuit de backoffice gevoelsmatig echt op de voorgrond staan? Hier krijg je de kans!

Backoffice medewerker hr | Amsterdam

FulltimeAmsterdamMBO 4
Toe aan een volgende stap in de wereld die je zo goed kent? Die wil je hier zetten.

Hr medewerker backoffice | Amsterdam

FulltimeAmsterdamHBO
Je eigen weg vinden in de wereld van administratie, hr en wet- en regelgeving? Hier vind je een mooie kans. 

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.