STARTERSFUNCTIE MBO NIVEAU

De leukste startersbaan op MBO niveau

Je bent op zoek naar een mbo startersfunctie. Net je diploma in de pocket. Mooi! Nu is het tijd voor een leuke eerste baan. Daar zijn wij voor. In welke richting je ook zoekt. Commercieel, administratief, secretarieel of klantenservice. We hebben de leukste startersbaan voor jou. Check al onze vacatures en solliciteer direct. Twijfel je over welke startersbaan echt bij je past? Vul onderaan dan even het contactformulier in. Wij helpen je op weg.

Klantenservice medewerker bij CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Wil jij in september starten als klantadviseur bij CZ in Tilburg? Maak het verschil voor politiemensen en behaal kosteloos je Wft-certificaat. Ontdek meer en solliciteer direct!

Parttime klantenservice medewerker CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Klaar voor een tijdelijke job met impact? Word parttime klantenservice medewerker bij CZ en help verzekerde politiemensen met al hun vragen. Lees 'm hier!

Parttime klantenservice medewerker | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Op zoek naar een tijdelijke rol vanaf september? Ga aan de slag bij CZ als parttime klantenservice medewerker en sta dagelijks klaar voor vele politiemensen die hier verzekerd zijn. Check snel de...

Tijdelijk medewerker klantenservice CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Ben jij klaar voor een tijdelijke uitdaging bij de leukste werkgever van Tilburg? Word medewerker op de klantenservice bij CZ en help politiemensen met hun verzekeringsvragen. Check de vacature!

Tijdelijk klantenservice medewerker CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Start in september als tijdelijk klantenservice medewerker bij zorgverzekeraar CZ in Tilburg en maak het verschil voor politiemensen. Solliciteer nu en behaal ook nog kosteloos je Wft-certificaat!

Klantenservice medewerker Eindhoven | Eindhoven

ParttimeEindhovenMBO 4
Ben jij klaar voor een baan waarin je écht een verschil maakt? Krijg je energie van het helpen van mensen en wil je bijdragen aan hun welzijn? Dan heb ik de perfecte vacature voor je!

Medewerker klantenservice | Amsterdam

FulltimeAmsterdamMBO 4
Als medewerker klantenservice groei jij uit tot de stem van deze online betalingsspecialist. 

Klantenservice medewerker | Amsterdam

FulltimeAmsterdamMBO 4
Hallo, met wie? Als klantenservice medewerker groei jij uit tot het gezicht van deze online betalingsspecialist. 

Klantenservice medewerker | Hoofddorp

ParttimeHoofddorpMBO 4
Aan de slag als klantenservice medewerker bij het gezelligste bedrijf in Hoofddorp? Een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden en een flexibel thuiswerkbeleid. Bekijk 'm snel, want weg is weg! 

Klantenservice medewerker | Hoofddorp

ParttimeHoofddorpMBO 4
Start jouw carrière als klantenservice medewerker in Hoofddorp bij deze creatieve softwareleverancier. Een gezellig team, goede arbeidsvoorwaarden en een flexibel thuiswerkbeleid. Bekijk 'm snel,...

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.