STARTERSFUNCTIE HR

De leukste HR startersbaan

Je studie aan het mbo ligt achter je. Mooi! Wat past hier beter bij dan een mooie nieuwe baan? Het mooiste van alles: wij hebben 'm. Bemoei jij je graag met het personeelsbeleid? Van werving & selectie tot ervoor zorgen dat nieuwe beleidsvormen worden nageleeft. Dan is een HR functie je op het lijf geschreven. Als HR-medewerker sta je tussen het hogere management en de rest van de medewerkers in en zorg je voor een goede verbinding tussen beiden. Wij brengen jou graag in verbinding. Met die nieuwe baan. Check onze HR vacatures en solliciteer direct. Nog niet zeker welke kant je op wilt? Geen probleem! Vul onderaan het contactformulier in en wij helpen je verder.

Backoffice medewerker | Oosterhout

FulltimeOosterhoutMBO 4
Klaar voor een volgende stap in de wereld die je zo goed hebt leren kennen? Hier krijg jij de vrijheid en verantwoordelijkheid waar je zo aan toe bent.  

Hr backoffice medewerker | Oosterhout

FulltimeOosterhoutMBO 4
Ben jij die ervaren hr backoffice medewerker klaar voor meer zelfstandigheid en uitdaging? Met een salaris van €3500-€4000 en volop ontwikkelingskansen wacht hier jouw volgende carrièrestap.

Hr medewerker | Utrecht

ParttimeUtrechtMBO 4
Zie jij jezelf graag parttime scoren in een zelfstandige functie op de afdeling hr?  

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.