Op zoek naar Marketing vacatures in Rotterdam?

Marketing medewerker in Rotterdam


Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor marketing? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou in Rotterdam! Bij Work-on zijn we op zoek naar een Marketing Medewerker die ons team komt versterken. Als Marketing Medewerker bij Work-on ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van online en offline marketingcampagnes om onze doelgroep te bereiken. Samen met je collega’s werk je aan verschillende projecten, zoals het organiseren van events en het maken van content. Wil jij werken bij hét leukste uitzendbureau van Nederland? Bekijk dan snel onze vacaturepagina!

Online marketeer in Rotterdam


Ben jij een ambitieuze online marketeer en op zoek naar een gave uitdaging in Rotterdam? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van verschillende marketingcampagnes. Je houdt je bezig met onder andere SEO, SEA, social media en e-mailmarketing. Bij Work-on krijg je de kans om te werken aan mooie projecten binnen de zakelijke dienstverlening én jezelf verder te ontwikkelen als professional. Benieuwd naar de details van deze vacature? Klik dan snel door om meer informatie te lezen!

Content marketeer in Rotterdam


Ben jij een creatieve Content Marketeer met passie voor schrijven en ervaring in het opzetten van campagnes? Dan is deze vacature bij Work-on in Rotterdam wellicht iets voor jou! Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëren van content die aansluit op de doelgroep en zorgt voor meer trafiek naar de website. Je komt terecht in een gedreven team dat samenwerkt om de doelstellingen te behalen. Bij Work-on heb je veel ruimte om initiatief te nemen, onderzoek te doen en zelfstandig projecten uit te voeren. Klik hieronder om meer te weten over deze toffe baan!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Rotterdam

Hanna Hermsen

Talentcoach