Op zoek naar marketing vacatures in Nieuwegein?

Marketing medewerker in Nieuwegein


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als marketing medewerker in Nieuwegein? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste marketing medewerker die ons team komt versterken. Als marketing medewerker bij Work-on ben je verantwoordelijk voor de online en offline marketingactiviteiten van onze organisatie. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en denkt mee over nieuwe strategieën om onze doelgroep optimaal te bereiken. Ben jij ambitieus, creatief en heb je ervaring met online marketing? Solliciteer dan snel via de vacaturepagina!

Online marketeer in Nieuwegein


Ben jij een creatieve online marketeer en zoek je naar een uitdagende baan in Nieuwegein? Work-on heeft momenteel een vacature openstaan bij een snelgroeiend bedrijf. Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van digitale campagnes. Je gaat aan de slag met social media advertising, SEO/SEA en e-mailmarketing. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf. Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waarbij jouw mening telt? Solliciteer dan nu!

Content marketeer in Nieuwegein


Ben jij die creatieve Content Marketeer die wij zoeken? Als onderdeel van ons groeiende team in Nieuwegein ga je aan de slag met het opzetten en uitvoeren van onze contentstrategie. Jij bent verantwoordelijk voor het creëren en delen van relevante, waardevolle content om meer bekendheid te genereren voor Work-on. Je schrijft bijvoorbeeld blogs, social media posts en nieuwsbrieven. Daarnaast werk je samen met ons recruitmentteam om vacatures op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bij Work-on hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, dus ook jouw groei staat centraal. Lijkt dit jou wat? Check dan snel onze vacaturepagina!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Nieuwegein

Hanna Hermsen

Talentcoach