Op zoek naar marketing vacatures in Huis ter Heide? Werk samen met Work-on!

Marketing medewerker in Huis ter heide


Ben jij een echte marketingwizard en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Voor een bedrijf in Huis ter Heide zijn wij namelijk op zoek naar een marketing medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische plannen, het creëren van content en het beheren van social media kanalen. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is actief in de zakelijke dienstverlening, dus als jij hier interesse in hebt dan is dit helemaal jouw ding! Solliciteer nu via onze website en wie weet kom jij binnenkort ons gezellige team versterken bij Work-on.

Online marketeer in Huis ter heide


Ben jij een pro in online marketing? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk uitzendbureau? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Voor ons kantoor in Huis ter Heide zijn we namelijk op zoek naar een ervaren online marketeer. Je gaat aan de slag met het bedenken en uitvoeren van creatieve online campagnes voor onze klanten binnen de zakelijke dienstverlening. Klinkt goed toch? Bekijk snel de vacature en solliciteer direct!

Content marketeer in Huis ter heide


Wil jij als content marketeer aan de slag bij een uitzendbureau dat bekend staat om haar gezellige en professionele aanpak? Dan is Work-on iets voor jou! Deze groeiende organisatie heeft namelijk een vacature openstaan voor een ervaren content marketeer in Huis ter Heide. Als content marketeer ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van wervende teksten, blogposts en social media berichten om zo potentiële kandidaten te enthousiasmeren voor de diverse functies binnen de zakelijke dienstverlening. Benieuwd naar deze uitdagende job? Klik dan snel door naar de vacaturepagina van Work-on!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Huis ter heide

Lieke Bronkhorst

Talentcoach