Marketing vacatures in Dongen

Marketing medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingfunctie in Dongen? Work-on heeft momenteel een interessante vacature beschikbaar voor een enthousiaste marketeer. Als Marketing Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van effectieve marketingcampagnes. Je werkt samen met het team om de juiste doelgroep te bereiken en de merkbekendheid van onze klanten te vergroten. Bij Work-on vinden we ontwikkeling belangrijk, dus deze functie biedt ook ruimte voor persoonlijke groei. Ben jij creatief, resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Bekijk dan snel onze vacaturepagina en solliciteer direct!

Online marketeer in Dongen


Ben jij een online marketeer die graag werkt in een snelgroeiend bedrijf? Dan is de vacature bij Work-on in Dongen iets voor jou! Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en monitoren van digitale marketingcampagnes. Je hebt ervaring met SEO, SEA en social media advertising. Je werkt samen met de contentcreators om creatieve content te ontwikkelen die past bij de doelgroep. Werkervaring is belangrijk, maar we kijken ook naar persoonlijkheid en motivatie. Bij Work-on geloven we dat iedereen kan groeien als ze op de juiste plek zitten. Bekijk snel onze vacaturepagina voor meer informatie!

Content marketeer in Dongen


Work-on is op zoek naar een content marketeer in Dongen die het leuk vindt om zich bezig te houden met online marketing en communicatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren van interessante content, zoals blogs en social media posts, waarmee je de doelgroep van Work-on weet aan te spreken. Je hebt ervaring met SEO-teksten schrijven en weet hoe je teksten moet optimaliseren voor zoekmachines. Ben jij creatief en heb je affiniteit met online marketing? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Neem snel een kijkje bij de vacatures bovenaan deze pagina om meer informatie te vinden over deze functie.

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Dongen

Lieke Bronkhorst

Talentcoach