Klantenservice vacatures

Klantenservice vacatures

Klantenservice vacatures

Klantenservice, customer service, webcare of callcenter vacatures. Waar je ook naar op zoek bent wij hebben of zoeken voor jou de ideale (bij)baan.
Lees meer

Medewerker klantenservice zorgverzekeringen | Tilburg

ParttimeTilburgHBO
In een parttime rol doen waar je goed in bent voor een speciale groep verzekerden? Met deze job heb je altijd een alibi!

Klantadviseur bij CZ | Tilburg

ParttimeTilburgHBO
In een parttime rol doen waar je goed in bent voor een speciale groep verzekerden? Met deze job heb je altijd een alibi!

Customer service medewerker CZ | Goes

FulltimeGoesMBO 4
Zit het zorgen voor anderen in jouw bloed? Dan is dit the place to be. 

Klantenservice medewerker zorgverzekeringen | Goes

ParttimeGoesMBO 4
Toe aan een nieuwe stap dit jaar? Die wil je zetten als klantenservice medewerker bij deze grote zorgverzekeraar.

Klantenservice medewerker langdurige zorg | Goes

ParttimeGoesMBO 4
Een nieuwe rol met voorwaarden waar je U tegen zegt? Hij ligt hier voor het oprapen...

Klantenservice medewerker WLZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Klaar voor de volgende stap binnen het vak dat je zo goed kent? Schrijf deze bekende naam bij op jouw cv. 

Klantenservice medewerker zorgverzekeraar CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Jouw nieuwe job als klantenservice medewerker belt... Neem je op?

Klantenservice medewerker bij CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Ga jij goed op het helpen van anderen, zonder jezelf te vergeten? Dan valt deze vacature bij jou in de smaak. 

Klantadviseur langdurige zorg | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Zet deze vacature alle signalen voor jou op groen? Solliciteer dan direct als klantadviseur bij deze zorgverzekeraar.

Klantadviseur bij CZ | Tilburg

ParttimeTilburgMBO 4
Bezorg jij jezelf dit jaar nog een te gekke job? Dat begint met het lezen van deze vacature. 
249

Filter op

Filters toepassen

Wat doet een klantenservice medewerker?

In een rol als klantenservice medewerker staat het helpen van anderen op de eerste plaats. Je vormt een aanspreekpunt voor huidige en potentiële klanten en helpt alles en iedereen met het beantwoorden van diverse vragen of het oplossen van de problemen die ze ervaren. Hoe? Waarschijnlijk via telefoon, mail, chat of een combinatie van deze 3. Via welk medium ze je ook weten te vinden, als klantenservice medewerker zorg jij ervoor dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt.

Over welke kwaliteiten beschik jij als klantenservice medewerker?

Schuilt er een echte klantenservicemedewerker in jou? Die kans groeit snel wanneer je zeer servicegericht, sociaal, behulpzaam en communicatief vaardig bent. Ook kan geduldig zijn goed van pas komen. De mensen met wie je in contact komt zoeken je niet voor niets op. Ze hebben namelijk jouw hulp ergens bij nodig. En jij? Jij helpt uiteraard graag. Die communicatieve vaardigheden vallen in de categorie: ‘onmisbaar’ om een boodschap goed en helder over te kunnen brengen aan de (potentiële) klant.

Welke opleiding heb je nodig als klantenservice medewerker?

Er bestaat geen specifieke opleiding die je klaarstoomt voor een rol als klantenservice medewerker. Lees je er meerdere klantenservice vacatures op na, ga je zien dat er nooit tot zelden om een diploma van een specifieke opleiding gevraagd wordt. Wel kan het zijn dat men om bijvoorbeeld mbo 4 of hbo werk en denkniveau vraagt. Dit alles maakt dat een klantenservice (bij)baan populair is onder studenten. Niet in de laatste plaats omdat het een boost geeft aan je communicatieve vaardigheden.

Wat is het salaris van een klantenservice medewerker?

Als startend klantenservice medewerker ligt je salaris vanzelfsprekend lager dan wanneer je als ervaren klantenservice medewerker aan de slag gaat. Als starter is een salaris van €2000.- bruto gebruikelijk bij een 40-urige werkweek en als ervaren klantenservice medewerker verdien je naar verwachting een salaris rond de €2600.-.

Werken bij een klantenservice: waar kun je starten?

Het aantal organisaties waar men eigen klanten heeft is haast niet te tellen. Veel van deze organisaties beschikken over een eigen klantenservice afdeling. Wil je graag aan de slag als klantenservice medewerker? Dan is er dus aan keuze geen gebrek. Klantenservice vacatures genoeg! Aangezien een specifieke opleiding 99 van de 100 keer geen rol speelt is het belangrijker dat jij je afvraagt bij wat voor organisatie jij aan de slag wil. Moet er een informele werksfeer hangen? Ga je goed op een open, persoonlijke cultuur of zoek je een klik op gelijke ambities? De keuze is reuze en de keuze is aan jou.

Werken in de klantenservice vanuit huis

Werken als klantenservice medewerker kan vanuit een fraai kantoor, maar ook vanuit huis. Gaat jouw voorkeur binnen een klantenservice job uit naar een hybride variant of zelfs naar volledig thuiswerken? Anno nu staan veel organisaties hiervoor open. Sterker nog: een grote groep organisaties verwacht nooit meer terug te gaan naar een variant waar volledig op kantoor werken de norm is. Thuiswerken is net al hybride werken zo vanzelfsprekend geworden als het poetsen van je tanden voor het slapengaan. Ook binnen de klantenservice sector. Meer informatie over thuiswerken en alle bijbehorende vacatures vind je hier: https://www.work-on.nl/thuiswerk-vacatures

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer klantenservice vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN