Klantenservice vacatures in Zeist

Klantenservice medewerker in Zeist


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Zeist? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau voor starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening weten wij als geen ander wat er gevraagd wordt van een goede klantenservice medewerker. Voor onze opdrachtgever in Zeist zijn wij daarom op zoek naar gemotiveerde en communicatief vaardige kandidaten die graag hun steentje willen bijdragen aan de klanttevredenheid van deze organisatie. Ben jij diegene die wij zoeken? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer direct!

Junior klantenservice medewerker in Zeist


Op zoek naar een uitdagende functie in de klantenservice? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als Junior Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je voor een optimale klantbeleving. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en denkt mee met de klanten om tot de beste oplossingen te komen. Bij Work-on vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus krijg je ook veel ruimte om te leren en door te groeien binnen het bedrijf. Ben jij communicatief sterk, servicegericht en wil je werken in Zeist? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer direct!

Parttime klantenservice medewerker in Zeist


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime baan binnen de klantenservice in Zeist? Werk jij graag samen in een enthousiast team en wil je daarnaast ook nog eens bijdragen aan het leveren van uitstekende service? Dan is deze vacature als parttime klantenservice medewerker bij Work-on echt iets voor jou! Als expert op het gebied van zakelijke dienstverlening, biedt Work-on namelijk interessante mogelijkheden om te groeien binnen dit vakgebied. Solliciteer nu en word onderdeel van het gezellige team in Zeist!

Klantenservice medewerker bijbaan in Zeist


Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je jouw communicatieve vaardigheden kunt inzetten? Dan is de functie van klantenservice medewerker bij Work-on in Zeist iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van verschillende bedrijven. Je beantwoordt vragen over producten en diensten en lost eventuele problemen op. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren, empathisch bent en snel kunt schakelen tussen verschillende gesprekken. Bij Work-on krijg je persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer nu op deze vacature of bekijk onze website voor meer informatie over Work-on!