Klantenservice vacatures in Huis ter Heide

Klantenservice medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de klantenservice? En wil je graag aan de slag bij een leuk uitzendbureau? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Wij zoeken namelijk een klantenservice medewerker in Huis ter Heide. Je gaat aan de slag voor een grote speler binnen de zakelijke dienstverlening en zorgt ervoor dat alle vragen van klanten snel en efficiënt worden beantwoord. Bij deze vacature krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Klik snel door voor meer informatie en solliciteer direct!

Junior klantenservice medewerker in Huis ter heide


Work-on heeft momenteel een vacature voor een junior klantenservice medewerker in Huis ter Heide. Ben jij communicatief sterk en wil je graag aan de slag bij een dynamisch bedrijf? Dan is dit dé kans voor jou! Als junior klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je dat hun vragen snel beantwoord worden. Je komt te werken in een gezellig team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bij Work-on krijg je bovendien de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies binnen de zakelijke dienstverlening. Solliciteer nu op deze leuke vacature via onze website!

Parttime klantenservice medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een parttime baan als klantenservice medewerker in Huis ter Heide? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn met de service die wordt geboden. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en handelt klachten af. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt inspelen op verschillende situaties. Wil jij aan de slag bij een leuk bedrijf waar je veel kunt leren en doorgroeimogelijkheden hebt? Solliciteer dan direct via onze website!

Klantenservice medewerker bijbaan in Huis ter heide


Wil jij naast je studie of andere bezigheden wat extra bijverdienen? Dan is de vacature voor klantenservice medewerker in Huis ter Heide wellicht iets voor jou! Bij Work-on zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die het leuk vinden om klanten te helpen met hun vragen en problemen. In deze functie beantwoord je telefonisch, per e-mail en chat diverse vragen van klanten. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt luisteren. Bij Work-on hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, dus ook als bijbaan kun je hier veel leren en groeien! Solliciteer nu via onze website.

Lieke Bronkhorst

Talentcoach