Klantenservice vacatures in De Bosch: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in De Bosch: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in De Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de klantenservice? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Wij zijn het leukste uitzendbureau van Nederland en helpen starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. En ook in De Bosch hebben wij diverse klantenservice vacatures openstaan waar jij misschien wel perfect bij past.

De Bosch is een gezellige stad met talloze restaurants, cafés en winkels. Bovendien bevindt deze Brabantse stad zich dichtbij natuurrijke gebieden zoals Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ideaal om na werktijd even tot rust te komen of lekker actief bezig te zijn.

Bij Work-on vinden we het belangrijk dat jouw werk aansluit bij jouw wensen en talenten. Daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar die passende klantenservice functie in De Bosch waarin jij kunt groeien én excelleren.

Solliciteer vandaag nog op onze klantenservice vacatures in De Bosch en wie weet begin jij binnenkort aan jouw nieuwe uitdaging!

Direct alle vacatures bekijken in De Bosch? Bekijk alle vacatures in De Bosch

Medewerker klantenservice | Den Bosch

FulltimeDen BoschMBO 4
Klaar voor de volgende stap? Die wil je hier zetten!

Medewerker klantenservice bij een bank | Den Bosch

ParttimeDen BoschMBO 4
Klaar voor een vliegende start van jouw carrière? 1 klik en je leest er alles over... 

Customer support medewerker | Den Bosch

ParttimeDen BoschMBO 4
Een grote naam op je cv bijschrijven én werken onder jouw voorwaarden? Hier kan het allebei!

Klantenservice medewerker bij een bank | Den Bosch

FulltimeDen BoschMBO 4
Blijven doen waar je goed in bent? Hier mag en kan het!

Customer service medewerker | Den Bosch

FulltimeDen BoschMBO 4
Na meerdere jaren toe aan een nieuwe werkgever? Hier geef jij je carrière een nieuwe impuls.

Customer care medewerker bij een bank | Den Bosch

FulltimeDen BoschMBO 4
Uitgroeien tot basisspeler bij een bekende bank? Dit is je kans!

Customer care medewerker bankwezen | Den Bosch

FulltimeDen BoschMBO 4
Klaar voor een volgende stap in je carrière? Je leest er hier over.  

Niet de droombaan gevonden voor De Bosch? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Klantenservice medewerker in De Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de klantenservice? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde klantenservice medewerkers voor ons nieuwste project in Den Bosch. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn én blijven. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en geeft advies waar nodig. Klinkt dit als jouw ideale job? Solliciteer dan snel via onze website en wie weet start jij binnenkort bij ons enthousiaste team in Den Bosch!

Junior klantenservice medewerker in De Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je klanten op een professionele manier te woord staat? Dan is de vacature voor Junior Klantenservice Medewerker in Den Bosch bij Work-on echt iets voor jou! Het uitzendbureau is gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening en biedt diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als Junior Klantenservice Medewerker ga je aan de slag bij een gerenommeerd bedrijf, waarbij je verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van vragen van klanten en het afhandelen van klachten. Lees snel verder en solliciteer direct!

Parttime klantenservice medewerker in De Bosch

Ben jij op zoek naar een parttime baan in klantenservice? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Voor een bedrijf gevestigd in Den Bosch zijn wij namelijk op zoek naar een gemotiveerde klantenservice medewerker. Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten en zorg jij ervoor dat zij tevreden zijn met de geboden service. Het bedrijf waarvoor je werkt is actief in de zakelijke dienstverlening en biedt jou volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer vandaag nog via onze website en wie weet start jij binnenkort als parttime klantenservice medewerker bij dit toffe bedrijf in Den Bosch!

Klantenservice medewerker bijbaan in De Bosch

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de klantenservice en woon je in De Bosch? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Work-on is op zoek naar enthousiaste studenten die graag hun communicatieve vaardigheden willen ontwikkelen en tegelijkertijd geld willen verdienen. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn met de geboden oplossing. Je werkt flexibel, dus deze bijbaan is goed te combineren met studie of andere activiteiten. Solliciteer nu via onze website en wie weet werk jij binnenkort bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers in De Bosch!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in De Bosch:

Bekijk alle vacatures in De Bosch