Klantenservice vacatures in Bunnik

Klantenservice medewerker in Bunnik


Work-on heeft een vacature voor een klantenservice medewerker in Bunnik. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je op zoek naar een baan waarin je mensen kunt helpen? Dan is dit wellicht de perfecte functie voor jou! Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen of problemen. Je zorgt ervoor dat zij tevreden worden gesteld en geeft hen advies op maat. Bij Work-on vinden ze het belangrijk om starters en studenten aan uitdagende banen te helpen binnen de zakelijke dienstverlening, dus als jij deze doelgroep bent, solliciteer dan direct!

Junior klantenservice medewerker in Bunnik


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Junior klantenservice medewerker in de buurt van Bunnik? Dan is deze vacature bij Work-on wellicht iets voor jou. Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening aan geweldige banen en opdrachten. In deze functie ga je aan de slag bij een bekend bedrijf in Bunnik waarbij je verantwoordelijk bent voor het vriendelijk te woord staan van klanten via telefoon, e-mail of social media. Je zorgt ervoor dat alle vragen netjes worden afgehandeld en maakt hierbij gebruik van jouw communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Klik op de vacature om meer informatie te lezen!

Parttime klantenservice medewerker in Bunnik


Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de klantenservice? Word dan klantenservice medewerker bij Work-on in Bunnik! Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende bedrijven en hun klanten. Je beantwoordt vragen, neemt klachten aan en biedt eventueel een passende oplossing. Bij Work-on krijg je de kans om te werken binnen de zakelijke dienstverlening en tegelijkertijd te groeien binnen jouw functie. Werkervaring is geen vereiste, want bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Spreekt deze vacature jou aan? Klik dan snel verder voor meer informatie en solliciteer direct!

Klantenservice medewerker bijbaan in Bunnik


Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in Bunnik? Dan is de vacature voor klantenservice medewerker bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg jij ervoor dat ze tevreden ophangen. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en geeft advies. Het leuke aan deze baan is dat je veel kunt leren over verschillende bedrijven en hun serviceverlening. Ook krijg je de kans om jouw communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Solliciteer nu via onze website en wie weet werk jij binnenkort als klantenservice medewerker bij Work-on in Bunnik!

Sophie Kleintjes

Talentcoach