Klantenservice vacatures in Baarn

Klantenservice medewerker in Baarn


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de klantenservice en woon je in (of nabij) Baarn? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on heeft namelijk een vacature openstaan voor een klantenservice medewerker bij een toonaangevend bedrijf. In deze functie sta jij dagelijks in contact met klanten en ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, problemen en klachten. Dit doe je zowel telefonisch als via e-mail of chat. Ben jij communicatief sterk, servicegericht en wil je graag onderdeel zijn van dit enthousiaste team? Klik dan snel op de vacature hierboven voor meer informatie!

Junior klantenservice medewerker in Baarn


Wil jij werken als junior klantenservice medewerker in Baarn? Dan is dit jouw kans! Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland, heeft namelijk een vacature openstaan bij een zakelijke dienstverlener in deze plaats. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten en help je hen met al hun vragen en problemen. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en snel kunt schakelen tussen verschillende taken. Heb jij affiniteit met de zakelijke sector en wil jij graag aan de slag bij een leuke organisatie? Klik dan hieronder op de vacature om meer informatie te krijgen over deze functie!

Parttime klantenservice medewerker in Baarn


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie in de klantenservice? Werk je graag binnen een dynamische en groeiende organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan is de vacature voor parttime klantenservice medewerker bij Work-on in Baarn iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie en sta je dagelijks in contact met diverse klanten. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en heb je de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door bovenaan deze pagina!

Klantenservice medewerker bijbaan in Baarn


Ben jij op zoek naar een bijbaan in Baarn en wil je graag aan de slag als klantenservice medewerker? Dan is deze vacature bij Work-on iets voor jou! Als klantenservice medewerker help jij klanten met vragen over verschillende producten en diensten. Je bent communicatief sterk, servicegericht en hebt affiniteit met de zakelijke dienstverlening. Bij Work-on staan persoonlijke ontwikkeling en groei centraal, dus ook als starter of student kun je hier terecht voor een uitdagende baan die bij jou past. Solliciteer nu op deze leuke functie in Baarn via onze website!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach