Juridische vacatures

Juridische vacatures

Dus jij bent op zoek naar een juridische baan? Komt dat even goed uit! Want of je nou zoekt naar een vacature voor
Lees meer

Jurist parttime | Geldermalsen

FulltimeGeldermalsenHBO
Doorgroeien binnen een functie als jurist? Dit is je kans!

Jurist | Beverwijk

FulltimeBeverwijkHBO
Sta jij deze veelzijdige binnenkort club bij op juridisch gebied? Dat begint met het lezen van deze vacature. 

Analist responsible gaming | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Zoek jij graag alles tot de bodem uit? Dan is deze vacature meer dan een gokje waard. 

Responsible gaming analist | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Laat jij graag niets aan het toeval over? Dan is deze vacature meer dan een gokje waard. 

Ideale baan voor student of starter | Tilburg

Parttime, Bijbaan, Fulltime, TijdelijkTilburgHBO, WO
Op zoek naar een baan waar jij als student relevante werkervaring op kunt doen? Of net afgestudeerd en op zoek naar die eerste stap in je carrière? Laat mij je helpen!
1174

Filter op

Filters toepassen

Wat doe je in de juridische wereld?

Nergens krijg je als medewerker de kans om zo’n grote bijdrage te leveren aan een eerlijke en rechtvaardige wereld. Ben je fan van regels en het onderzoeken van de kleinste details? Dan ga je in deze branche zeker je draai vinden en dan klinkt solliciteren naar een functie als als juridisch adviseur of 1 van de overige huidige vacatures als een goed idee. Als juridisch specialist heb je kennis over zaken die voor veel mensen als onduidelijk worden gezien.

Waarom zou je werken in de juridische sector?

Overweeg jij om te gaan werken in de juridische sector? Niet zo gek, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je in een juridische baan wil werken. Ongeacht of dit op mbo of hbo niveau gaat zijn. Zo voorzie je jezelf in deze rol van mooie (internationale) baankansen. De vraag naar juridisch personeel is hoog en aan verantwoordelijkheid geen gebrek. Met je advies heb je een grote impact op de levens van anderen. Zo zorg je ervoor dat de regels worden nageleefd en draag je bij aan een wereld zonder onrecht. Tel daar de ruimte om je te specialiseren in de richting die je het meeste aanspreekt bij op. Ga je voor een rol als juridisch adviseur, bewindvoerder, juridisch administratief medewerker of leg je de focus op een functie als compliance officer? Waar je keuze ook naar uitgaat, als juridisch specialist heb je de kans om op dagelijkse basis parttime of fulltime het verschil te maken.

Welke banen zijn er in de juridische sector?

Binnen de juridische sector bestaan er verschillende soorten jobs. Tijd om de meestvoorkomende er in het bijzonder uit te lichten:

Juridisch adviseur

Zitten bedrijven of personen verlegen om juridisch advies, zijn ze bij jou aan het juiste adres. In welke richting? Dat hangt af van je specialisatie. Denk aan ondernemingsrecht, ontslagrecht, milieuwetgeving of financiën. Ondanks de verschillende specialisaties is je doel altijd gelijk: geschillen de wereld uit helpen door partijen dichterbij elkaar te brengen.

Juridisch administratief medewerker

Als juridisch administratief medewerker verricht je administratief werk in de juridische sector. What’s in the name. In deze rol komt kennis van recht goed van pas. Al was het maar omdat je dagelijks werkt met en aan juridische documenten. Van het op orde houden en het veilig opslaan ervan tot een stukje overdracht en communicatie richting de klant. Als juridisch administratief medewerker komt het allemaal op dagelijkse basis voorbij.

Bewindvoerder

Als bewindvoerder sta je anderen bij in het op orde krijgen en houden van de financiële huishouding. Je helpt klanten met het treffen van betalingsregelingen met verschillende betrokken instanties en bewaakt o.a. hun uitgaven. Van rode naar zwarte cijfers dus en op naar een toekomst zonder financiële zorgen.

Compliance medewerker

Als compliance medewerker heb je de zwarte band op het gebied van wet- en regelgeving. Je focus? Controleren in welke mate een organisatie alle opgestelde regels volgt. Alles om een naar of nadelig juridisch getouwtrek te voorkomen.

In welk dienstverband kun je werken in de juridische sector?

Dat is helemaal aan jou. Waarom? Aan mogelijkheden geen gebrek binnen de juridische sector. Van een fulltime tot een parttime dienstverband of een functie in een bijbaan. Het kan allemaal. Waar ligt jouw voorkeur? Deel het met Work-on en samen met jouw persoonlijke Talentcoach komt je ideale functie boven water. Wijzigt je situatie en daarmee je voorkeur? Maak het bespreekbaar en dan is de oplossing altijd dichtbij.

Werken in de juridische sector vanuit huis

Werkzaamheden die uit te voeren zijn vanuit een fraai kantoor, maar ook vanuit huis. Gaat jouw voorkeur binnen een juridische job uit naar een hybride variant of zelfs naar volledig thuiswerken? Anno nu staan veel organisaties hiervoor open. Sterker nog: een grote groep organisaties verwacht nooit meer terug te gaan naar een variant waar volledig op kantoor werken de norm is. Thuiswerken is net al hybride werken zo vanzelfsprekend geworden als het poetsen van je tanden voor het slapengaan. Ook binnen de juridische sector. Meer informatie over thuiswerken en alle bijbehorende vacatures vind je hier: https://www.work-on.nl/thuiswerk-vacatures

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer juridische vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN