ICT vacatures

ICT vacatures

Dus jij bent op zoek naar een IT baan? Komt dat even goed uit! Want of je nou zoekt naar een vacature voor
Lees meer

We hebben geen vacatures voor je gevonden.
Probeer het eens met een andere zoekterm of bekijk alle vacatures.

281

Filter op

Filters toepassen

Waarom werken in de ICT?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je in een ICT baan wil werken. Met je kennis verzeker je jezelf in de basis van een lekker salaris en uitstekende baankansen tijdens je carrière. Tel daar de ruimte om je te specialiseren in de richting die je het meeste aanspreekt bij op. Ga je voor management, beheer of data? Aan de diversiteit aan ICT banen zal het niet liggen. Los van dit alles is de ICT een branche die zich in hoog tempo blijft ontwikkelen en dit daagt jou uit om hetzelfde te doen. Een combinatie van deze en andere factoren zorgen ervoor dat velen hun passie hierin hebben gevonden. Via een traineeship leren of het inderdaad de geschikte baan voor jou is of direct vol gaan voor een consultancy job, dankzij het ruime aanbod aan ICT vacatures aan keuze geen gebrek.

Wat doe je in de ICT?

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie en binnen deze branche draait het om het gebruik van o.a. netwerken, laptops, mobiele telefoons of beveiligingssystemen. Ben je werkzaam in de ICT, dan zorg je voor de techniek in producten of systemen. Van het programmeren en het testen tot het aanpassen van bijvoorbeeld apps of websites. Jij bent de artiest en omdat maar weinig mensen kunnen wat jij kan zijn o.a. je skills en kennis meer dan gewild. Dit maakt het voor een ICT’er mogelijk om snel door te groeien of fraaie carrièrestappen te zetten. Ongeacht of je nu als front of back end developer of systeembeheerder aan de slag gaat.

Voordelen van werken in de ICT via Work-on

Een goede baanzekerheid, alle ruimte om jezelf te specialiseren en je persoonlijke ontwikkeling staat geen dag stil. Een aantal van de voordelen aan via Work-on werken in de ICT sector las je zojuist al. Maar de belangrijkste van allemaal is dat je, samen met jouw persoonlijke Talentcoach op zoek gaat naar de functie die precies bij jou en je situatie past. Jij bent de baas en Work-on beweegt met je mee.

Fulltime, parttime of bijbaan, kies jouw dienstverband?

Ga je voor een fulltime, parttime of bijbaan? Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je situatie, maar het belangrijkste is: ook hierin is de keuze aan jou. 40 uur per week euro’s verdienen of een parttime baan of bijbaan combineren met een drukke studie, the choice is yours! Aan de mogelijkheden ligt het gelukkig niet. Work-on heeft altijd een vacature die bij je past.

Welke functies zijn er binnen ICT?

Binnen de ICT sector bestaan er verschillende soorten jobs. Tijd om de meestvoorkomende er in het bijzonder uit te lichten:

Developer

Van het onderhouden en het doorontwikkelen van websites of apps tot het finetunen van andere softwareprogramma’s. Als developer is dit voor jou dagelijkse kost. Waar termen als Python, Java, php en C++ bij vele mensen zorgen voor vraagtekens in de ogen, ken jij ieder detail en zet je alles naar je hand. Dit maakt jou tot een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Front end developer

Als front end developer ben jij de architect van de techniek waar dagelijks vele mensen gebruik van maken. Of het nu een website of een app betreft, de gebruikersinterface valt onder jouw verantwoordelijkheid. Los van het ontwerp gedeelte ben je fan van programmeren en testen, testen, testen om tot de ultieme user experience te komen.

Back end developer

Spreek je vloeiend meerdere complexe programmeertalen, beschouw je algoritmes als je beste vriend en bemoei jij je graag met de onderliggende architectuur van een website? Dan is een job als back end developer je op het lijf geschreven.

Systeembeheerder

Is alle software en zijn alle besturingssystemen binnen een organisatie up-to-date, ben jij het die de schouderklopjes ontvangt. Ook de beveiliging die je aan je eigen systemen meegeeft is zo scherp dat er geen muis doorheen komt.

Thuiswerken bij ICT vacatures

Het aantal vacatures waar deels of zelfs volledig thuiswerken mogelijk is heeft de laatste jaren (noodgedwongen) een vlucht genomen. Bevalt deze optie je bijzonder goed en gaat jouw voorkeur uit naar een ICT job waarin volledig thuiswerken of een hybride variant mogelijk is? Het actuele aanbod aan thuiswerk vacatures vind je hier.

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer ICT vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN