HR vacatures in Zeist: vind jouw droombaan bij Work-on

HR vacatures in Zeist: vind jouw droombaan bij Work-on

Vind jouw droombaan in Zeist met Work-on

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen HR? Dan ben je bij uitzendbureau Work-on aan het juiste adres. Wij helpen starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening, ook in Zeist. Vanuit onze vestiging in Utrecht zijn we goed bereikbaar voor mensen die werk zoeken in Zeist en omgeving.

Maar werken is niet alles. In je vrije tijd wil je natuurlijk ook kunnen genieten van wat de stad te bieden heeft. Gelukkig is er genoeg te beleven in Zeist: bewonder de prachtige kasteeltuin van Slot Zeist, maak een wandeling door het bosrijke gebied van de Heuvelrug of ontdek culinair Zeist op één van de vele gezellige terrassen.

Bij Work-on vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken welke vacature het beste bij jou past en waar jij blij van wordt. Neem gerust contact met ons op via onze website of telefoonnummer, dan plannen we snel een afspraak voor je in!

Direct alle vacatures bekijken in Zeist? Bekijk alle vacatures in Zeist

Startend talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de start? Af! De ideale start van jouw recruitment carrière vind je bij ons.

Junior talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Talentcoach bij Work-on | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Het verschil maken in je eigen carrière en in die van vele anderen? Deze vacature wil je lezen! 

Commerciële recruiter | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor een nieuwe stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je bij ons zetten!

Talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Als talentcoach het verschil maken bij de leukste werkgever van Nederland? Dit is je kans! 

Recruiter bij Work-on | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Niet de droombaan gevonden voor Zeist? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Hr medewerker in Zeist

Ben jij een betrokken en enthousiaste HR medewerker die graag werkt in de zakelijke dienstverlening? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als HR medewerker in Zeist ben je verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces van onze opdrachtgevers. Je zoekt naar geschikte kandidaten, voert sollicitatiegesprekken en onderhoudt contact met verschillende afdelingen binnen de organisaties. Daarnaast ben je ook bezig met het vormgeven van trainingen en opleidingstrajecten voor onze eigen interne professionals. Bij Work-on krijg je de kans om te groeien binnen een jonge en snelgroeiende organisatie vol energie. Klik nu op de vacature om meer te weten te komen over deze uitdagende functie bij Work-on in Zeist!

Junior hr medewerker in Zeist

Wil jij graag werken als junior hr medewerker in Zeist? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als jonge professional of net afgestudeerde bieden wij jou de mogelijkheid om te starten als hr medewerker bij een gerenommeerd bedrijf in de regio Utrecht. Je komt terecht in een leuk en enthousiast team, waarbij je verantwoordelijk bent voor verschillende taken binnen het HR-werkveld. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden, werving en selectie van nieuwe kandidaten en het organiseren van trainingen voor personeel. Bij Work-on vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, dus krijg jij ook de kans om veel te leren op dit gebied. Interesse? Klik dan snel op de vacature!

Allround hr medewerker in Zeist

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als allround hr medewerker in Zeist? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Work-on biedt namelijk een interessante vacature aan waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om te groeien binnen het bedrijf. Als allround hr medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie, werving en selectie van nieuwe kandidaten en het adviseren van leidinggevenden over hr-gerelateerde zaken. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacaturepagina en solliciteer direct via onze website!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Zeist:

Bekijk alle vacatures in Zeist