HR vacatures in Bunnik: vind jouw droombaan bij Work-on

HR vacatures in Bunnik: vind jouw droombaan bij Work-on

Vind jouw droombaan in Bunnik via Work-on

Ben je op zoek naar een uitdagende HR-functie bij een bedrijf in de buurt van het pittoreske Bunnik? Dan is Work-on hét uitzendbureau voor jou! Onze vestiging in Utrecht, gelegen op slechts 10 minuten afstand van Bunnik, heeft talloze vacatures bij topbedrijven waar jij jouw talent kunt laten zien.

Buiten de ideale ligging vlakbij deze groene gemeente aan de Kromme Rijn, biedt Work-on ook nog eens persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies. Samen zorgen we ervoor dat jij dé baan vindt die perfect past bij jouw skills en ambities.

Bovendien zijn er genoeg lokale trekpleisters te vinden om na werktijd te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het historische Fort Rhijnauwen of maak prachtige wandelingen langs landgoederen als Nieuw- en Oud-Amelisweerd.

Kortom: ben jij de ambitieuze professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort wel dé droombaan gevonden dichtbij huis!

Direct alle vacatures bekijken in Bunnik? Bekijk alle vacatures in Bunnik

Startend talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de start? Af! De ideale start van jouw recruitment carrière vind je bij ons.

Junior talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Talentcoach bij Work-on | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Het verschil maken in je eigen carrière en in die van vele anderen? Deze vacature wil je lezen! 

Commerciële recruiter | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor een nieuwe stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je bij ons zetten!

Talentcoach | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Als talentcoach het verschil maken bij de leukste werkgever van Nederland? Dit is je kans! 

Recruiter bij Work-on | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Die wil je hier zetten! Beloofd. 

Niet de droombaan gevonden voor Bunnik? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Hr medewerker in Bunnik

Ben jij een echte mensenmens en heb je ervaring als HR medewerker? Dan is deze vacature bij Work-on in Bunnik iets voor jou! Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van personeelszaken, het aannemen van nieuwe kandidaten en het opzetten van wervingscampagnes. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, dus ook voor jou als HR medewerker zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Solliciteer nu en wie weet start jij binnenkort in deze uitdagende functie bij Work-on!

Junior hr medewerker in Bunnik

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in HR en wil je werken voor een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan is de vacature van junior HR medewerker in Bunnik bij Work-on iets voor jou. In deze functie ondersteun je het HR-team met diverse werkzaamheden, zoals het werven van nieuw personeel, het opstellen van arbeidscontracten en het organiseren van trainingen. Je hebt veel contact met sollicitanten, collega’s en externe partijen, dus goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Bij Work-on krijg je volop kansen om te groeien en te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening. Solliciteer nu!

Allround hr medewerker in Bunnik

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als allround hr medewerker? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou in Bunnik! Als allround hr medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende taken, zoals het werven van nieuw personeel, het voeren van sollicitatiegesprekken en het onderhouden van contact met klanten en werknemers. Bij Work-on staan persoonlijke ontwikkeling en groei centraal, dus ook voor jou is er voldoende ruimte om te groeien binnen deze functie. Ben jij communicatief vaardig, stressbestendig en heb je ervaring in de HR-branche? Klik dan snel door naar de vacaturepagina en solliciteer direct!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Bunnik:

Bekijk alle vacatures in Bunnik