HR vacatures in Bilthoven: vind jouw droombaan bij Work-on

HR vacatures in Bilthoven: vind jouw droombaan bij Work-on

Op zoek naar HR vacatures in Bilthoven? Work-on helpt jou verder!


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de zakelijke dienstverlening en wil je graag werken in de mooie omgeving van Bilthoven? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Wij zijn hét uitzendbureau dat starters en studenten aan te gekke banen helpt binnen deze sector. Werkervaring opdoen, nieuwe skills leren én een goed salaris verdienen: dat is wat wij bieden.

Bilthoven is niet alleen bekend vanwege haar prachtige natuurgebied “De Leyduin”, maar ook door haar groeiende bedrijventerrein “Larenstein”. Hier zijn talloze bedrijven gevestigd waarvan velen behoefte hebben aan gemotiveerde HR-medewerkers. En daar komt Work-on om de hoek kijken!

Ons team van recruitment consultant staat voor jou klaar om samen met jou te zoeken naar passende HR vacatures bij verschillende gerenommeerde bedrijven in Bilthoven. Onze nauwe band met het lokale bedrijfsleven zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en altijd up-to-date blijven over interessante functies.

Dus, ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière als HR-medewerker? Schrijf je dan nu bij ons in en scoor die droombaan in Bilthoven!

Direct alle vacatures bekijken in Bilthoven? Bekijk alle vacatures in Bilthoven

Hr medewerker | Utrecht

ParttimeUtrechtMBO 4
Zie jij jezelf graag parttime scoren in een zelfstandige functie op de afdeling hr?  

Niet de droombaan gevonden voor Bilthoven? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Hr medewerker in Bilthoven

Ben jij een echte mensenmens en wil jij graag werken bij een groeiend uitzendbureau? Dan is de vacature voor HR medewerker in Bilthoven bij Work-on iets voor jou! Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het onderhouden van contact met opdrachtgevers. Bij Work-on staat persoonlijk contact hoog in het vaandel, dus als jij graag echt betrokken bent bij je werk en veel afwisseling zoekt in je functie, dan is deze vacature zeker iets om op te klikken!

Junior hr medewerker in Bilthoven

Op zoek naar een uitdagende baan als junior hr medewerker in Bilthoven? Werk jij graag binnen de zakelijke dienstverlening en ben je op zoek naar een omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen? Dan is deze vacature van Work-on wellicht iets voor jou! Als junior hr medewerker ondersteun je het personeelsbeleid van diverse organisaties in de regio. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals werving en selectie, het opstellen van arbeidscontracten en het bijhouden van dossiers. Ben jij een echte aanpakker met een proactieve houding? Klik dan snel door naar de vacaturepagina om te solliciteren!

Allround hr medewerker in Bilthoven

Work-on is op zoek naar een allround hr medewerker in Bilthoven! Ben jij die persoon die zowel administratief sterk is als communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als hr medewerker ondersteun je de afdeling met allerlei werkzaamheden, zoals het verwerken van sollicitaties en het bijhouden van personeelsdossiers. Bovendien houd je contact met kandidaten en medewerkers over verschillende HR-zaken. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal, dus ook voor jouw eigen groei zal er ruimte zijn binnen deze uitdagende functie. Solliciteer nu via onze website!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Bilthoven:

Bekijk alle vacatures in Bilthoven