HR TILBURG

De leukste HR baan

Heb jij die felbegeerde hr functie in Tilburg al gevonden? Wij helpen je graag bij het vinden van een hr baan die bij jou past. Zoek je een functie als parttime hr medewerker of juist fulltime hr adviseur? Bij ons vind je een groot aanbod human resource vacatures. En jij weet: wie gaat werken op de human resource afdeling is de schakel tussen het hogere management en alle overige medewerkers. Bekijk direct de actuele human resource vacatures in Tilburg en laat van je horen. Wij kijken naar je uit. Twijfel je over welke rol als hr medewerker jou het beste ligt? Aarzel niet, neem contact op en we ontdekken het samen. Of ontdek hieronder meer over de hr branche.

Wat doet een hr medewerker?

Een hr medewerker zorgt ervoor dat alles op het gebied van personeelszaken op rolletjes loopt.Vaak als rechterhand van een hr manager of hr adviseur. Kijkend naar het bijbehorende takenpakket komen o.a. hr werkzaamheden als het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het schrijven van vacatures of het voeren van sollicitatiegesprekken met potentiële nieuwe collega’s terug. Alle contractuele zaken rondom huidige of nieuwe collega’s vallen hier ook onder. De basis van een hr functie is overal gelijk en toch is iedere baan is anders. Wil je echt een beter beeld krijgen van hoe een dag in het leven van een hr medewerker eruit ziet? Dan kan het nooit kwaad om meerdere hr medewerker vacatures of human resource vacatures te bekijken.

Wat verdient een hr medewerker?

In Nederland ligt het gemiddelde bruto salaris van een hr medewerker op €2720.- per maand. Wat je als hr medewerker verdient is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe meer verantwoordelijkheden, hoe hoger het salaris. Daar komt het in het kort op neer. Ook ervaring is hierin een belangrijk aspect. Als junior hr medewerker ligt je salaris vanzelfsprekend lager dan wanneer je in een senior rol zit. Als starter in een rol als junior hr medewerker is een salaris van €2300.- bruto ‘normaal’ bij een 40 urige werkweek en als senior hr medewerker verdien je naar verwachting een salaris rond de €3200.-. Heb je ambities om hierin door te groeien, dan is een stap naar een functie als hr adviseur een logische keuze. De salarissen in een adviseursfunctie variëren ongeveer van €3150.- voor een junior hr adviseur tot €4245.- voor een senior. Het gemiddeld salaris voor een hr adviseur ligt daarmee op €3690.-.

Wat is het verschil tussen een hr medewerker en een hr adviseur?

Er zit een aanzienlijk verschil tussen wat een hr medewerker doet en een hr adviseur doet. Wat precies? Dat zit ‘m in een aantal zaken. In beide rollen ligt de focus op het intern gevoerde personeelsbeleid. Echter heeft de hr adviseur een adviserende taak richting het interne management en de leiding wanneer we spreken over het gevoerde personeels- en organisatiebeleid. Ook wanneer er behoefte is aan conflictbemiddeling binnen de organisatie neemt een hr adviseur hierin het voortouw.

HR medewerker | Tilburg

ParttimeTilburgHBO
Op zoek naar een toffe hr parttime rol in de wereld die je zo goed kent? Je gaat er hier alles over lezen in 3, 2,1...

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.