Duurzame wereld

Ben jij klaar om jouw passie voor een groene wereld om te zetten in actie en elke dag het verschil te maken bij een organisatie die net zo gedreven is als jij? De leukste duurzame vacatures vind je bij Work-on!

Bekijk vacatures
Twee vrouwen zitten aan een ronde tafel in een lichte, moderne ruimte met veel groene planten. De vrouw links draagt een blauwe blouse en houdt een glas vast, terwijl de vrouw rechts een donkerblauwe top en wijde jeans draagt. Er hangt een tasje aan een van de stoelen met de tekst 'Be awesome today'.

Waarom kiezen voor een duurzame organisatie?

Jouw missie is helder. Vandaag bijdragen aan de duurzame wereld van morgen. Dat is waar je vol voor gaat. Op privégebied én in je carrière. Dat vraagt om een baan die past bij jouw groene ambities. Eentje waarin je direct bijdraagt aan een betere toekomst. Voor deze en alle volgende generaties. Tijd dus voor een organisatie die dezelfde idealen deelt. Omdat je baan meer is dan een werkplek. Het is een roeping. Ben jij klaar om dagelijks te bouwen aan een wereld waarin duurzaamheid de norm is?

Bekijk vacatures

“De kick van direct bijdragen aan een duurzamere wereld werkt zeer aanstekelijk. Haast als een roeping die ik steeds beter begrijp.”

– Jasmijn, Retentie medewerker Greenpeace

Onze vacatures bij duurzame organisaties

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere opdrachtgevers die net zo’n groen hart hebben als jij. Van Greenpeace tot Budget Thuis en vele andere groene organisaties. Check het onderstaande overzicht om te zien welke duurzame vacatures momenteel actueel zijn. Mogelijk zit jouw ideale job ertussen.

Bekijk de vacatures
Twee vrouwen staan bij een koffiebar in een moderne, lichte ruimte. De vrouw links draagt een blauwe blouse en heeft een tas met de tekst "Be awesome today," terwijl de vrouw rechts een laptop vasthoudt en een donkerblauwe top draagt. Ze praten en lachen terwijl een barista op de achtergrond koffie bereidt.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard