Op naar een nieuw avontuur!

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mooi! Die hebben wij voor je. Althans, dat denken we. Daarom willen we je helpen om de job te vinden die echt bij je past. Maar wat als je die vindt? Je een vacature leest en denkt: ja, dit is ‘m. Je droombaan. Je nieuwe avontuur. Nou, dan gebeurt het volgende. Want bij de sollicitatie begint de pret!

Solliciteren

Kennismaking

Voorstellen

Op gesprek

Starten in je nieuwe job

Solliciteren

Je hebt een leuke vacature gezien, misschien zelfs wel meerdere. De volgende stap is solliciteren. Dat klinkt spannender dan dat het is, want wees gerust. Je bent niet in een keer aan een nieuw avontuur gebonden. Daar gaat nog een procedure aan vooraf. Druk die sollicitatieknop dus maar gewoon in, dan vertellen we je hieronder wat er met jouw sollicitatie gebeurt.

Maak je profiel compleet

Psst. Heb je gesolliciteerd? Vergeet dan niet je profiel aan te vullen op onze website of mijn.work-on.nl. Zo weten wij wie je bent of waar je naar op zoek bent. Althans, op papier dan. Om er echt achter te komen wie je bent, ontmoeten we je natuurlijk liever persoonlijk.

Mijn Work-on

Kennismakingsgesprek

Zodra je solliciteert komt jouw reactie bij een van onze talentcoaches terecht. Denken ze dat jij geschikt bent voor de vacature? Dan word je uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Vrees niet, dit is geen sollicitatiegesprek. Wij willen gewoon graag weten wie jij bent en we vertellen jou graag wie wij zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk om de persoon achter het cv te leren kennen. Jou dus. Een persoonlijk gesprek vinden wij daarvoor de beste manier. Dus, kom gezellig langs. Vertellen we je ondertussen alvast wat we na de kennismaking met jouw sollicitatie doen.


Zo doen we dat

Voorstellen bij de opdrachtgever

Ben jij volgens ons de juiste kandidaat voor een vacature? Dan stellen wij jou voor bij de opdrachtgever. Hiervoor hoef jij zelf niks te doen. Wij gaan een vlammende pitch houden over waarom jij hun nieuwe collega moet worden. Leun dus gerust even achterover. Wij houden je op de hoogte!

Op gesprek bij de opdrachtgever

Oke. Nu is de beurt aan jou. Wij hebben je voorgesteld en de opdrachtgever is enthousiast. Je staat dus eigenlijk al 1-0 voor. Je mag dus op gesprek komen. Spannend! Onze talentcoach is hier niet bij. Het is dus echt aan jou om jezelf op een goede manier te presenteren. Natuurlijk helpen we je wel om dat zo goed mogelijk te doen. In onderstaande blog geven we je alvast een aantal tips!


Hoe bereid je je voor?     Tijdens het gesprek     De kleine lettertjes

Starten in je nieuwe job

Yes! Gefeliciteerd. Je bent het geworden en mag binnenkort starten in een nieuwe job. Leuk! Heel veel succes. Heb je nog vragen? Twijfel niet en stel ze ons! En anders komen we na de eerste maand altijd even langs om van je te horen hoe je nieuwe job bevalt.

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of schrijf je in.