Commerciële vacatures

Commerciële vacatures

Commerciële vacatures

Of je nou op zoek bent naar een vacature voor
Lees meer

Coördinator support team | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga het goede voorbeeld geven in deze functie als coördinator van het support team bij deze groene non-profit. 

Supervisor bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Zit het goede voorbeeld geven in jouw DNA? Dan is deze functie als supervisor bij Greenpeace jou op het lijf geschreven.

Teammanager | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je in deze baan als teammanager bij Greenpeace in Utrecht.

Teamleider supporter care bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Ga dan als teamleider aan de slag bij de groenste non-profit van Nederland!

Teammanager non-profit | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je bij deze baan als teammanager van het supporter care team bij deze bekende non-profit!

Teamleider supporter care | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Dan wil je deze vacature voor teamleider zeker niet overslaan..

Leidinggevende bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga jij goed op het goede voorbeeld geven? Dat doe je nergens beter dan als leidinggevende bij Greenpeace. Lees snel de vacature.

Teammanager Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer betekent een baan als teammanager van het supporter care team bij Greenpeace in Utrecht!

Teamleider | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een baan waarmee je echt impact kan maken? Ga dat doen als teamleider van het supporter care team bij Greenpeace in Utrecht. 

Teamleider non-profit | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Bijdragen aan een groenere wereld? Kom dat doen als teamleider van het supporter care team bij een bekende non-profit organisatie!
249

Filter op

Filters toepassen

Waarom werken in de commerciële sector?

Werken in de commerciële sector blijft niet lang zonder een stapel voordelen. Denk aan het opbouwen van een groot zakelijk netwerk, een lekker salaris, de kans om fraaie bonussen te scoren of de ruimte die je krijgt om je verkoopskills naar het niveau Champions League te tillen. Los van deze elementen trekken de verschillende werkzaamheden en het sociale karakter van de commerciële sector vele mensen over de spreekwoordelijke streep. Je gaat elke dag nieuwe mensen ontmoeten en krijgt, zeker in de buitendienst, bij veel organisaties een kijkje in de keuken.

Hoe vind je jouw eerste commerciële baan?

Solliciteren via of contact opnemen met Work-on is een goed begin. Als uitzendbureau dat zich specifiek richt op starters en studenten valt er bij Work-on het nodige te kiezen wanneer het gaat over een eerste commerciële baan. Welke het beste aansluit bij jou en je ambities? Dat bepaal je samen met jouw persoonlijke Talentcoach, welke ook nauw betrokken blijft bij jou en je persoonlijke ontwikkeling. Sta je bekend als leergierig, sociaal, resultaatgericht? Dan gaan we de ideale commerciële baan samen vinden. Wedden? Bekijk het actuele vacatureoverzicht en solliciteer of neem direct contact op met onze talentcoaches.

Vind een commerciële baan in jouw plaats

Met een hoofdkantoor in Utrecht en vestigingen in Amsterdam, Tilburg en Rotterdam beschikt Work-on over een breed netwerk aan toffe opdrachtgevers door het hele land. Het voordeel? Via Work-on vind je altijd een commerciële baan in de buurt dankzij een brede dekking. Zo zijn ze nu al beschikbaar in:

Vacatures in Utrecht Vacatures in Amsterdam Vacatures in Tilburg

Voordelen van werken in de commerciële sector via Work-on

De zekerheid van een lekker salaris, fraaie bonussen, waardevolle werkervaring, het hebben van een leuke tijd en A-merken van opdrachtgevers op je cv. Een aantal van de voordelen aan via Work-on werken in de commerciële sector las je zojuist al. Maar de belangrijkste van allemaal is dat je, samen met jouw persoonlijke Talentcoach op zoek gaat naar de functie die precies bij jou en je situatie past. Jij bent de baas en Work-on beweegt met je mee.

Fulltime, parttime of bijbaan, kies jouw dienstverband

Ga je voor een fulltime, parttime of bijbaan? Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je situatie, maar het belangrijkste is: ook hierin is de keuze aan jou. 40 uur per week euro’s verdienen of een parttime baan of bijbaan combineren met een drukke studie, the choice is yours! Aan de mogelijkheden ligt het gelukkig niet. Work-on heeft altijd een vacature die bij je past.

Welke functies zijn er binnen commercie?

Binnen de commerciële sector bestaan er verschillende soorten jobs. Tijd om de meestvoorkomende er in het bijzonder uit te lichten:

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst beweeg jij je tussen meerdere linies en zorg je dat vele sales gerelateerde zaken op rolletjes lopen. Van offertes opstellen tot het schakelen met (potentiële) klanten via mail of telefoon, alles komt voorbij en in deze rol zorg je ervoor dat je klanten en je collega’s in de buitendienst iets extra’s met elkaar gemeen hebben. Namelijk dat ze niet zonder jou kunnen. Wil jij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Commercieel medewerker buitendienst

Het woord buiten zegt het al: Laat jou maar buiten en op pad zijn. Als commercieel medewerker buitendienst bezoek je meerdere huidige en potentiële klanten. Het doel? Zorgen dat ze nog enthousiaster worden over een product of dienst dan dat jij al bent. Wil jij aan de slag als commercieel medewerker buitendienst? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Accountmanager

Als accountmanager een sale scoren? Daar zeg je geen nee tegen. Al ben je vooral fan van mensen en het opbouwen van een goede klantrelatie. Dit staat voor jou als accountmanager dan ook op 1. Omdat een goede klantrelatie zwaarder telt dan het scoren van die ene deal. Wil jij aan de slag als accountmanager? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer commerciële vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN