Commerciële vacatures in Tilburg bij Work-on

Commercieel medewerker in Tilbug


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de zakelijke dienstverlening? Dan is deze vacature als commercieel medewerker in Tilburg iets voor jou! Bij Work-on zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste starters en studenten die klaar zijn om hun tanden te zetten in een nieuwe uitdaging. Als commercieel medewerker bij dit snelgroeiende bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het genereren van new business en het onderhouden van bestaande relaties. Werken bij Work-on betekent werken in een jong, dynamisch team waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien binnen de organisatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Junior accountmanager in Tilbug


Ben jij een ambitieuze starter met een commerciële mindset? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou in Tilburg! Als junior accountmanager ga je aan de slag bij een snelgroeiende organisatie binnen de zakelijke dienstverlening. Je krijgt alle ruimte om te leren en te groeien, terwijl je werkt aan het uitbreiden van het klantenbestand. Bij Work-on staan persoonlijke ontwikkeling en plezier hoog in het vaandel. Dus wil jij werken in een gezellig team waarin successen gevierd worden? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Junior commercieel medewerker in Tilbug

Accountmanager in Tilbug


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Tilburg? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten, onderhouden van relaties en het realiseren van targets. Het is jouw taak om de behoeftes van de klant te vertalen naar passende oplossingen. Bij Work-on geloven we in persoonlijke ontwikkeling, daarom bieden wij volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Kom werken bij hét leukste uitzendbureau van Nederland en solliciteer nu op deze vacature in Tilburg!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach