Op zoek naar commerciële vacatures in Naarden? Work-on helpt je verder!

Commercieel medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een baan als commercieel medewerker in Naarden? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou! Als commercieel medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s en krijgt volop mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Bij Work-on staan persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk centraal. Klinkt dit als iets wat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacaturepagina voor meer informatie over deze functie bij ons leuke uitzendbureau in Naarden!

Junior accountmanager in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior accountmanager in Naarden? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze junior accountmanager die graag aan de slag wilt gaan bij een dynamisch bedrijf. In deze functie ga je actief op zoek naar nieuwe klanten, onderhoudt je relaties met bestaande klanten en zorg jij ervoor dat alle verkoopdoelstellingen worden behaald. Ben jij commercieel ingesteld, resultaatgericht en beschikbaar voor 40 uur per week? Solliciteer dan nu!

Junior commercieel medewerker in Naarden

Accountmanager in Naarden


Ben jij een commercieel talent met de ambitie om door te groeien? Dan is de functie van Accountmanager in Naarden bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als accountmanager ga je aan de slag bij een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van toffe banen voor starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Bij Work-on krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Klinkt dit als dé uitdaging waar jij naar op zoek bent? Bekijk dan snel onze vacature!

Sophie Kleintjes

Talentcoach