Commerciële vacatures in Eindhoven: vind jouw droombaan bij Work-on

Commerciële vacatures in Eindhoven: vind jouw droombaan bij Work-on

Op zoek naar een commerciële baan in Eindhoven? Work-on helpt je verder!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en commerciële baan in Eindhoven of omgeving? Dan ben je bij uitzendbureau Work-on aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste banen voor starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening.

Eindhoven, ook wel bekend als de lichtstad, is een bruisende stad met veel bedrijvigheid. Bekend vanwege Philips, ASML en Brainport Eindhoven waar innovatie hoogtij viert. Naast technologie staat deze gezellige stad ook bekend om haar sfeervolle centrum met talloze winkels, terrasjes en restaurants.

Bij Work-on begrijpen we dat werken niet alles is en dat er genoeg te beleven moet zijn naast werkuren. Het PreHistorisch Dorp, Stratumseind (de langste caféstraat van Nederland) of het Van Abbemuseum; er is altijd wat te doen in Eindhoven!

Schrijf je nu in bij Work-on en ontdek welke commerciële vacatures wij beschikbaar hebben voor jouw talenten. Samen gaan we op zoek naar die droombaan waar jij energie van krijgt!

Direct alle vacatures bekijken in Eindhoven? Bekijk alle vacatures in Eindhoven

Coördinator support team | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga het goede voorbeeld geven in deze functie als coördinator van het support team bij deze groene non-profit. 

Supervisor bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Zit het goede voorbeeld geven in jouw DNA? Dan is deze functie als supervisor bij Greenpeace jou op het lijf geschreven.

Teammanager | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je in deze baan als teammanager bij Greenpeace in Utrecht.

Teamleider supporter care bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Ga dan als teamleider aan de slag bij de groenste non-profit van Nederland!

Teammanager non-profit | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je bij deze baan als teammanager van het supporter care team bij deze bekende non-profit!

Teamleider supporter care | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Dan wil je deze vacature voor teamleider zeker niet overslaan..

Leidinggevende bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga jij goed op het goede voorbeeld geven? Dat doe je nergens beter dan als leidinggevende bij Greenpeace. Lees snel de vacature.

Niet de droombaan gevonden voor Eindhoven? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Commercieel medewerker in Eindhoven

Iemand met een commerciële achtergrond die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Eindhoven moet zeker eens kijken naar de vacature voor commercieel medewerker bij Work-on. Dit uitzendbureau is gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten bij het vinden van leuke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten, het genereren van leads en natuurlijk het sluiten van deals. Het gaat om een fulltime functie waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Werk jij graag zelfstandig, heb je affiniteit met sales en ben je niet bang om de telefoon te pakken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Junior accountmanager in Eindhoven

Ben jij een commercieel talent en op zoek naar jouw eerste echte sales functie? Dan is de vacature Junior Accountmanager in Eindhoven bij Work-on iets voor jou! Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het genereren van omzet. Bij Work-on krijg je de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Het leuke aan deze baan is dat je werkt in een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu op deze fantastische kans bij hét leukste uitzendbureau van Nederland!

Junior commercieel medewerker in Eindhoven

Accountmanager in Eindhoven

Ben jij een commercieel talent en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature als Accountmanager in Eindhoven bij Work-on echt iets voor jou! Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten én het behouden van bestaande relaties. Dit doe je door actief te netwerken, leads op te volgen en te zorgen voor een goede relatie met jouw klanten. Werkervaring in de uitzendbranche is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen. Bij Work-on krijg je namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Solliciteer nu en ga aan de slag bij het leukste uitzendbureau van Nederland!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Eindhoven:

Bekijk alle vacatures in Eindhoven