Commerciële vacatures in Dongen

Commercieel medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie in de buurt van Dongen? Dan is deze vacature bij Work-on misschien iets voor jou! Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten en het genereren van nieuwe business. Je werkt nauw samen met collega’s om doelen te behalen en zorgt ervoor dat klanten altijd tevreden zijn. Bij Work-on krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Lijkt dit jou wat? Klik dan snel verder voor meer informatie over deze vacature!

Junior accountmanager in Dongen


Op zoek naar een uitdagende baan als junior accountmanager? Werk jij graag met klanten en ben je in staat om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan? Dan is deze vacature bij Work-on in Dongen iets voor jou! Als junior accountmanager krijg je de kans om te werken bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Je wordt hierbij ondersteund door ervaren collega’s die jou alle kneepjes van het vak zullen leren. Benieuwd naar meer informatie over deze functie? Klik dan snel op de vacature en solliciteer direct bij Work-on!

Junior commercieel medewerker in Dongen

Accountmanager in Dongen


Work-on heeft een uitdagende vacature voor een Accountmanager in Dongen. Ben jij commercieel ingesteld en ga je graag de uitdaging aan om klanten te werven? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van bestaande relaties. Bij Work-on word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen, zo krijg je bijvoorbeeld trainingen aangeboden om nog beter te worden in sales. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach