Op zoek naar een commerciële baan in Delft?

Commercieel medewerker in Delft


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker in Delft? Work-on heeft diverse vacatures openstaan bij verschillende bedrijven, waarbij je jouw commerciële skills kunt inzetten en verder ontwikkelen. Als starter of student kun je bij ons terecht voor de leukste banen binnen de zakelijke dienstverlening. Work-on is niet voor niets het leukste uitzendbureau van Nederland! Onze organisatie is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct om te werken aan een mooie toekomst in de commerciële wereld!

Junior accountmanager in Delft


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Junior Accountmanager in Delft? Dan is deze vacature bij Work-on iets voor jou! Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Bij Work-on krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Bovendien biedt deze baan uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Solliciteer nu en wie weet start jij binnenkort aan een mooie carrière bij Work-on in Delft!

Junior commercieel medewerker in Delft

Accountmanager in Delft


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdagende functie? Dan is deze vacature voor Accountmanager in Delft bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten en het werven van nieuwe klanten. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren, resultaatgericht bent en altijd gaat voor de beste service. Bij Work-on geloven we in persoonlijke aandacht en groei, zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Klik dan snel door naar de vacaturepagina hierboven!

Sophie Kleintjes

Talentcoach