STARTERSFUNCTIE COMMERICEEL

De leukste commerciële baan

Jij bent afgestudeerd aan het wo en op zoek naar de eerste of volgende stap in je carriere als commercieel talent. Vinden wij leuk. Daarom helpen we je graag. Of je nu aan de slag wilt als accountmanager, salesmedewerker of commercieel medewerker binnendienst/buitendienst. Wij hebben de baan die past bij jou. Omdat verkopen je tweede natuur is. Ook van het stukje relatiebeheer krijg je elke dag een kick. Zonde om er niks mee te doen. Toch? Check al onze commerciële vacatures en solliciteer direct. Twijfels over welke commerciële functie het beste bij je past? Vul onderaan even het contactformulier in. We helpen je graag op weg.

Sales assistent | Hilversum

FulltimeHilversumHBO, WO
Dit is een gave administratief commerciële job! Geen koude acquisitie voor jou. Wel alles tot in de puntjes regelen voor de key accountmanagers en hun klanten. Lekker servicegericht!

Senior recruiter | Amsterdam

FulltimeAmsterdamHBO, WO
Na twee jaar recruitment ervaring ben je toe aan een nieuwe stap, maar het maakt je nog steeds intens gelukkig als je de juiste kandidaat weet te vinden. Je wil daarnaast mensen coachen en mee...

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.