CEO VOOR 1 MAAND

Win een plek als CEO van onze organisatie

Wij geloven in talent. We kunnen hier een heel saai verhaal vertellen over wie we zijn en wat we precies doen, maar laten we beginnen met waar we in geloven:
“De jonge talentvolle generatie van nu zijn de leiders van morgen.” Terwijl jij nu druk studeert en probeert je kennis en skills naar het volgende niveau te tillen ben je misschien ook al na aan het denken over waar jij straks terechtkomt. Wat is jouw endgame? Zie jij jezelf wel leiding geven aan een bedrijf of organisatie?

Al tijdens jouw studie de beste baan op je cv

Lijkt het jou niet gaaf om nu al te kunnen ruiken aan die verantwoordelijkheid? Hoe het is om een miljoenenbedrijf te leiden die honderden mensen per jaar bemiddelt? Dan is dit jouw kans om het mee te maken. Hoe lekker ga jij na je studie een sollicitatiegesprek aan, omdat ‘CEO’ al prominent op jouw cv staat? We nemen dit heel serieus en betalen onze CEO (jij misschien?) daarom ook goed.

Actie in samenwerking met Economic Business Weeks Tilburg

Work-on is al jaren partner van de EBT. Jullie komen ons daarom ook zeker tegen tijdens dit event in april. Nu dan toch graag iets over onszelf. Work-on bemiddelt gave banen voor starters en young professionals in de zakelijke dienstverlening. Dat is voor ons ook de reden om toekomstige starters tijdens de EBT van waardevolle skills en een leuk netwerk te voorzien. Om in aanmerking te komen voor de rol van CEO bij Work-on zul je ook aanwezig moeten zijn bij de EBT.

Wat heb je ervoor nodig om CEO te worden bij Work-on?

Wil je kans maken op die plek van CEO? Dan vinden we het allereerst belangrijk dat je tussen april en september ten minste 6 weken aaneengesloten beschikbaar bent. Daarnaast zijn we benieuwd naar wie jij bent en daarom willen we je vragen om een video pitch op te nemen.

We horen daarin graag:

  • wie je bent;
  • wat je doet (studie/werk);
  • waar je ambities liggen;
  • wat jouw visie is op leiderschap;
  • hoe jij kijkt naar de rol van jouw generatie in de toekomst.

Stuur jouw videopitch op!

Verstuur jouw videopitch naar [email protected]. We zien je inzending graag voor 1 april tegemoet en wie weet.... bellen wij jou begin april met het nieuws dat jij onze nieuwe CEO wordt.

Direct aan de slag? Druk op onderstaande knop en stuur jouw video via WeTransfer naar ons toe.


JA, IK WORD CEO VAN WORK-ON