Blog

Independer. Misschien wel de leukste werkgever van Hillywood

10 september 2021 | Leestijd: 2 - 4 minuten
Independer. Misschien wel de leukste werkgever van Hillywood
Ingo

Independer. Misschien wel de leukste werkgever van Hillywood

Ooit werken in Hilversum, een droom voor velen. De stad is niet voor niks geboortegrond voor een groot aantal carrières. Vaak voor of achter de camera. En toch komt er, als je het mij vraagt, bij de leukste werkgever van Hillywood geen acteren aan te pas. Ik heb het over Independer. Wat deze organisatie tot een great place to work maakt? Daar neem ik je binnen deze blog graag in mee. 3, 2, 1, actie!

De kans om jouw Wft’s te behalen en je gesprekstechnieken te trainen

Wat is er leuker dan samen groeien? Oké buiten 3 weken vakantie op de Malediven dan.. Independer biedt jou als medewerker volop kansen om je persoonlijke ambities waar te maken. Sterker nog: ze geven je een schop onder je kont wanneer je mooie kansen laat liggen. Van je wft diploma(’s) halen tot je gesprekstechnieken ontwikkelen. Stappen die jou helpen om uit te groeien tot volwaardig professional en een expert in je vakgebied Leuk detail: ze doen aan leading by example en groeien met je mee. De laatste ontwikkeling? Een overname vanuit DPG Media met mooie kansen in het vooruitzicht.

Zoveel meer dan die tennistafel op kantoor

De succesfactor bij Independer? Persoonlijke aandacht, met een lekkere werksfeer tot gevolg. De vele klantgesprekken die men hier dagelijks voert vragen een constant niveau van scherpte. Hoe lekker is het om na 3 gesprekken even te ontladen en een collega uit te dagen voor een zeer regionaal kampioenschap tafeltennis.

Top zo’n tafeltennistafel, maar hier ook ‘slechts’ het begin. Een interne barista die jou voorziet van de meest luxe koffie creaties, dagelijks smullen van geheel verzorgde lunches of diners, toeslagen tot 50% wanneer je op de zaterdag werkt en veel raakvlakken tussen collega’s onderling. Alles draagt bij aan het feit dat medewerkers hier met een grote glimlach rondlopen. Can you blame them?


Klanten bijstaan op belangrijke beslissingsmomenten

Als grootste vergelijkingsplatform van Nederland speelt Independer een rol in het leven van vele Nederlanders. Een rol waarin jij je bijdrage hebt. Voorbeeld: Het afsluiten van een hypotheek na het kopen van een huis of het aanpassen van je zorgverzekering omdat er een kleintje op komst is. Mogelijk voor jou nu nog een ver-van-je-bed-show, voor (potentiële) klanten zijn mijlpalen als deze zeer actueel. Ongeacht of het voor hen om een hypotheek op maat of een perfect aansluitende zorgverzekering gaat, mogelijk help jij ze binnenkort met het maken van de juiste keuze. Zo levert jouw advies aan de andere kant van de lijn nog jaren plezier op. Impact maken met een hoofdletter I.

Geen verrassing dus dat de waardering die hieruit voortkomt groot is en jaren mee gaat. Komend van echte mensen met echte verhalen.
Dat is pas niet te filmen...

Independer. Misschien wel de leukste werkgever van Hillywood

Ingo

10 september 2021

Meer voor jouw carrière

januari 17, 2024
Blog_blijven hangen in een baan

Waarom je blijft werken in een baan die niet gelukkig maakt

Je bent gevoelsmatig klaar met je huidige baan, maar blijft toch zitten waar je zit. Herkenbaar? Jij niet alleen. Uit recent onderzoek van organisatiepsycholoog Merel Feenstra-Verschure blijkt dat 1 op de 5 […]
oktober 26, 2023
Blog_solliciteren met ChatGPT

Je sollicitatiebrief schrijven met Chat GPT: Slim of niet?

Ervaar jij het als een drempel om ergens te solliciteren? Dan hangt dit mogelijk samen met de verwachting dat je een indrukwekkende sollicitatiebrief schrijft. Niet jouw specialiteit, eerder een noodzakelijk kwaad. Klinkt […]
september 6, 2023
blog afbeelding alles over loopbaan begeleiding

Kan loopbaanbegeleiding ook voor jou het verschil maken?

Ga doen wat je leuk vindt. Dat is mijn belangrijkste advies voor iedere carrière samengevat in zes woorden. Klinkt logisch, maar het wordt een stuk lastiger wanneer je niet goed weet waar […]