Blog

Benefits of the job

Wie zijn of haar carrièrepad nog niet heeft uitgestippeld, is misschien nog op zoek naar de ideale job om in te starten. Één waarin je op je plek zit, als persoon en professional. Maar waar vind je die? Je wordt doodgegooid met termen als ‘de ideale startersbaan’, maar wat maakt een startersbaan de ideale baan? Als je weet wat je wilt is het makkelijk, maar wat doe je als je het niet weet?

Nou, dat kunnen wij je vertellen. Wij hebben ‘m namelijk voor je! Althans, dat denken we. Volgens ons is een baan in de klantenservice namelijk de perfecte start van je carrière. Je ontdekt wat je leuk vindt, waar je goed in bent en geniet van de benefits. Benieuwd welke? Ik zet ze voor je op een rij.

Een goed salaris

Laten we eerlijk zijn, een goed salaris vinden we allemaal belangrijk. Dat is dan ook een van de voordelen van deze job. Als klantenservice medewerker verdien je gemiddeld tussen de €2.000 en €2.300 per maand. Bovendien zijn er veel doorgroeimogelijkheden op de klantenservice afdeling en kun je dus snel loon stappen maken. Niet slecht, toch?

Een gezellig team

Uit ervaring weten wij dat de gezelligste teams vaak op de afdeling klantenservice werken. Jonge mensen met verschillende disciplines, die maar al te graag samen lunchen of borrelen. Kortom: er is genoeg te bespreken. Maakt het nog leuker om ‘s ochtends naar je werk te gaan!

Flexibele werktijden

Yes! Als klantenservice medewerker bepaal je zelf je uren. Of je nu overdag of ‘s avonds werkt. Je kan zelfs in het weekend werken, als je dat wilt dan. De keuze is aan jou. Dat maakt een job in de klantenservice ook de ideale bijbaan voor naast je studie. Kun je gelijk alvast relevante werkervaring op doen. Oh hé! De volgende benefit van het lijstje.

Relevante werkervaring

Terwijl je werkt doe je ook ervaring op. Dat is natuurlijk interessant voor jou als startende professional. Je maakt kennis met het kantoorleven, leert plannen en communiceren met klanten en collega’s. Relevante werkervaring dus. Meer daarover lees je hier.

Ontwikkeling!

Wie werkt, ontwikkelt. Dat is al een voordeel op zich. Maar wie werkt in de klantenservice, krijgt ook kans om trainingen te volgen. In sommige gevallen zelfs een hele opleiding. Zo wordt je job dus letterlijk een werk- en leeromgeving in één. Bonus!

Extra's

Net als de werkzaamheden, zijn ook de benefits bij iedere job anders. Sommige bedrijven bieden een leuke bonusregeling, bovengemiddeld aantal vakantiedagen of bijvoorbeeld een sportabonnement. Daar schreven we eerder al deze blogs over.

Leuk die benefits, maar bedenk wat voor jou echt belangrijk is

Want daar draait het om. Denk jij net als wij dat een job in de klantenservice een ideale start is van je carrière? Check dan hier onze vacatures voor klantenservice jobs! Daar zitten leuke voorwaarden tussen. Of lees de andere blogs.


Laat maar zien

Mogen wij jou helpen?


Wij denken dat een job in de klantenservice de ideale start is van jouw carrière. Twijfel je hieraan of wil je advies? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met één onze talentcoaches. Bij Work-on draait het allemaal om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Dat begint vaak met een persoonlijk kennismaking. Jij wil ten slotte een sterke start van je carrière. Dat willen we niet aan kans overlaten. Meld je aan, dan plannen wij een gesprekje met je!


Meld mij aan Meer over de kennismaking