parallax background
Sophie
 

Een interview met Sophie Kleintjes



Sophie, al een hele tijd werkzaam als talentcoach bij Work-on. Houdt van lekker borrelen, haar pasgeboren kindje en Brabantse gezelligheid. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Lees hier een kort interview met Sophie.

Wat wilde jij vroeger worden?

Ik wilde altijd de horeca in. Dus heb ik de mbo opleiding horeca ondernemer manager afgerond. Mijn droom was altijd om voor mijn 30e een eigen hotel te hebben en te runnen. Helaas is mijn 30e sneller gekomen dan gedacht en ben ik nog niet in het bezit van een eigen hotel.


Wat was jouw eerste baan?

Je raadt het al ... mijn eerste bijbaan was in de horeca. Ik houd ervan om het mensen naar de zin te maken. Dit deed ik in verschillende restaurants, maar ook achter de bar in een mooie club in Tilburg.


Waar word jij gelukkig van?

Zoals hierboven aangegeven word ik er gelukkig van als ik het mensen naar de zin kan maken. Op wat voor manier dan ook. Als mensen blij zijn met wat ik voor ze kan doen, dan maakt dat mij echt gelukkig.


Wat is jouw ‘USP’?

Mijn USP is dat ik me goed kan aanpassen aan verschillende type mensen. Ik kan makkelijk met ze communiceren en vaak vinden ze dat ik de gunfactor heb. Hierdoor krijg ik vaak mijn zin en gebeuren dingen zoals ik ze voor ogen heb.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Alles van onze lunch vind ik lekker. We zorgen erg goed voor onszelf! Maar het allerlekkerst vind ik een zacht bolletje kroket met mosterd en mayo of een lekker wit stokbrood van de Lidl met boter en paté hmmm dat zijn de beste lunches!


Het leukste vind ik aan mijn vak vind ik:

Het snelle schakelen en natuurlijk het blij maken van mensen. Ze zijn blij met wat ik voor ze beteken en ik kan ze werk uit handen nemen! Dit geeft mij energie.


Netwerken of borrelen:

Combinatie. Het liefste ga ik borrelen, maar waar ik ook ben, ik zal altijd een commerciële blik blijven houden.


Favoriete (film)quote:

"I'm just one stomach flu away from my goal weight." - The Devil Wears Prada


Mijn levensmotto

Don’t look back, you’re not going that way.


Waar ben je het meest trots op:

Mijn moederschap! Ik voel me trots over het feit dat ik een kind kan laten groeien en belangrijker nog, dat ik dit kind mag opvoeden.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Dat kom je dus niet zomaar te weten! ;)


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Met een klein hecht team werken aan een gezamenlijk einddoel. Elke dag is anders en iedereen helpt elkaar. Uiteindelijk voelt Work-on als een grote familie!