parallax background
Rebecca
 

Een interview met RebeccaRebecca is Talentcoach bij Work-on. Een slimme, rustige en gezellige meid. Een aanwinst voor het team. Maar wie is Rebecca verder? Lees hier een kort interview met Rebecca.

Wat wilde jij vroeger worden?

Laborant, omdat ik buisjes vol met kleurrijke, chemische stoffen rete-interessant vond. Vervolgens bleek ik helaas toch niet uit te blinken in scheikunde, dus heb ik die droom snel moeten laten varen.


Wat was jouw eerste baan?

Verkoper op de brood- en delicatessen-afdeling van de Albert Heijn. Elke zaterdagochtend om 6.00 uur opstaan om vervolgens broden, croissants en frikandelbroodjes af te bakken. Saillant, maar vooral luguber detail: op de delicatessen-afdeling ben ik een stukje van een vingertopje verloren aan de vleessnijmachine.


Waar word jij gelukkig van?

Een dag met vrienden en familie zijn onder het genot van lekker eten en goede wijn. Lachen totdat de tranen over je wangen rollen. Groots dromen, plannen maken, samen herinneringen maken. Maar geluk zit voor mij ook in kleine dingen, zoals de eerste zonnestalen van het jaar.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt tijdens een gesprek. Hierdoor kan hij of zij vrijuit spreken. Zo kom ik achter iemands krachten, motivatie en doelen, waarna ik de perfecte match kan maken!


Wat is jouw favoriete werklunch?

Wanneer de zon schijnt en de statafel naar buiten wordt gesleept. Voor het pand langs de Amstel staan we dan met zijn allen onze lunch te verorberen. Een kippenhok, waarin van de hak op de tak wordt gesprongen.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

De afwisseling en dynamiek: Elke dag is anders.


Netwerken of borrelen:

Een combinatie natuurlijk! Beiden draaien om het voeren van interessante gesprekken.


Mijn favoriete (film)quote

‘“May your choices reflect your hopes, not your fears.” 
– Nelson Mandela


Mijn levensmotto

Alles komt goed.


Waar ben je het meest trots op:

Familie en vriendinnen! Eeuwig trots en dankbaar dat ik hen om me heen heb en om alle herinneringen die we samen gemaakt hebben, alsmede de ervaringen en avonturen die nog komen gaan.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Ik ben een grote hiphop en r&b fan! Ik kan hier in mijn vrije tijd uren mee zoet zijn. Daarnaast neurie ik wanneer ik eten lekker vind en heb ik de gekke eigenschap om hardop ‘doei’ tegen de televisie te zeggen wanneer de nieuwslezer het journaal afsluit en het publiek een fijne dag wenst.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Ongetwijfeld de mensen! Er hangt altijd een goede sfeer op de werkvloer. Naast dat er heel hard gewerkt wordt, is er ook altijd tijd voor een grapje en niet te vergeten; de borrels.