parallax background
Patricia
 

Een interview met PatriciaPatricia is heel gestructureerd en erg betrokken. In haar vrije tijd doet ze aan crossfit en heeft ze een cavia. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Lees hier een kort interview met Patricia.

Wat wilde jij vroeger worden?

Dolfijnentrainer. Dat leek me fantastisch. Later veranderde dat en wilde ik werken op een kinderopvang. Geen idee waarom. Het past totaal niet bij mij. Dat vonden mijn ouders ook, want die lachen er nog steeds om.Wat was jouw eerste baan?

Op mijn 14e was ik afwashulp bij een restaurant voor welgeteld drie dagen. Daarna werd ik ‘ontslagen’. De horeca bleek niet zo mijn ding te zijn. Twee jaar later ging ik bij een kledingwinkel werken. Dat was een groter succes. Kleding uitpakken, de rekken ordenen en afrekenen. Best leuk!


Waar word jij gelukkig van?

Kleine dingen. Lekker cliché. Spontaan uiteten met vrienden, een goede film of ’s avonds nog genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Het liefst op het tweepersoonsligbed in mijn tuin. Die is niet per se klein, maar wel erg lekker.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik voel mensen en situaties goed aan en kan daar gemakkelijk op inspelen. Bijvoorbeeld in een samenwerking met een collega of een project dat stroef verloopt. Dat is fijn, zeker in het werk. Het heeft helaas ook een keerzijde. Ik trek het mij ook aan als het niet lukt om het probleem op te lossen. Dan zit ik er vervolgens zelf ook mee. Dat is tóp.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Die bestaat uit lekker eten en veel collega’s. Wie mij een beetje kent, weet dat ik ontzettend van eten houd dus wat dat betreft is iedere lunch mijn favoriet.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Een verhaal schrijven op een manier waarop iemand het graag had willen vertellen. Dat geeft een kick.


Netwerken of borrelen:

Borrelen. Maar vaak gaan die twee samen dus in dat geval beiden!


Favoriete (film)quote:

‘Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid’ - Freddy Heineken
‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’ - Johan Cruijff


Mijn levensmotto

'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.' - Pipi Langkous


Waar ben je het meest trots op:

Ik denk mijn hele loopbaan tot nu toe. Als 17-jarige MBO’er had ik nooit verwacht dat ik een HBO-studie zou afronden. En zou zijn waar ik vandaag de dag sta. Daar ben ik dus wel trots op.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Pf, dat is een lastige vraag. Ik ben een open boek. Er is dus maar weinig wat je niet over mij te weten zult komen.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

De energie, de sfeer, het werk. Het is echt een bruisende organisatie. Erg leuk om onderdeel uit te maken van dit team!