Niels
 

Een interview met NielsNiels is talentcoach bij Work-on. Een sociale jongen en een harde werker. Een aanwinst voor het team. Maar wie is Niels verder? Lees hier een kort interview met Niels

Wat wilde jij vroeger worden?

Toen ik klein was had ik al een brede interesse. Eerst wilde ik dominee worden, later voetbalcommentator en weer later radiopresentator.


Wat was jouw eerste baan?

Oliebollen bakken in de plaatselijke bakkerij. Het was mijn eerste baan in de vakantie en het was de hele week, 12 uur per dag oliebollen bakken. Je kunt je voorstellen dat ik na die periode geen oliebol meer kon zien.


Waar word jij gelukkig van?

Tijd doorbrengen met mijn vriendin en familie. Als ik met hen tijd mag doorbrengen, besef ik mij telkens weer hoe gelukkig ik ben.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik ben communicatief sterk en ik vind het dan ook erg fijn om 1-op-1 gesprekken te voeren, om zo mensen verder te kunnen helpen.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Poeh... gelukkig ben ik niet zo moeilijk wat eten betreft. Maar mocht de lunchtafel gevuld zijn met brood en kroketten, loop ik toch graag nog een tweede keer langs de lunchtafel.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Gesprekken met nieuwe kandidaten voeren. Je bent altijd met mensen in gesprek.


Netwerken of borrelen:

Dit lijkt mij duidelijk. Met borrelen en netwerken heb je vaak leuke gesprekken. Dit lijkt mij dus de ideale combinatie!


Mijn favoriete (film)quote

'I love it when a plan comes together' -Hannibal Smith


Mijn levensmotto

Elke dag dankbaar zijn van wat je hebt mogen ontvangen.


Waar ben je het meest trots op:

Op mijn vriendin en mijn familie. Wat ik verder ontzettend gaaf vond om te doen, is dat ik samen met mijn neef een bouwproject heb geleid in Curacao. Hier was het de bedoeling om een villa in drie weken tijd verhuur-/verkoopklaar te krijgen.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Poeh.... dit vind ik een lastige vraag.... Ik denk bepaalde dingen in mijn privé leven. Al ben ik niet een man met grote geheimen, dus ik denk dat er in grote lijnen weinig dingen zijn die ik heb te verbergen.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Tot nu toe vind ik het voeren van intakegesprekken het leukste om te doen. Verder valt mij op dat Work-on een kleine en hechte groep is waarbij naast het werk, ook ruimte is voor een stukje persoonlijkheid.