parallax background
Milou Mains
 

Een interview met Milou MainsMilou is sinds 2017 bij Work-on en werkzaam als projectcoördinator. Milou is creatief, serieus, maar soms ook lekker gek. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Lees hier een kort interview met Milou.

Wat wilde jij vroeger worden?

Toen ik jong was riep ik blijkbaar uit het niets dat ik minister van verkeer en waterstaat wilde worden. Super specifiek en waar het vandaan kwam? Later werd het wat meer luguber, toen wilde ik patholoog anatoom worden. Ik moet vast een leuk kind zijn geweest.


Wat was jouw eerste baan?

Mijn eerste baantje was als afwasser in een lunchroom in het dorp waar ik ben opgegroeid. 3,25 euro per uur, handje contantje uitbetaald! :) Ik heb daar een super leuke tijd gehad. Overigens mocht ik naast afwassen ook kilo’s uien snijden, gekookte eieren pellen en wc’s schrobben: muy bueno!


Waar word jij gelukkig van?

PUPPY’S! Daar word ik extreem blij van.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik ga niet zomaar over één nacht ijs, ik denk altijd goed na voor ik wat zeg. Hier in het team zorg ik dan ook altijd voor de kritische noot. Daarnaast heb ik de perfecte dosis ‘craziness’. Een beetje humor op de werkvloer kan ik wel waarderen!


Wat is jouw favoriete werklunch?

Mijn favoriete lunch op werk is de combinatie van hummus, kaas, avocado, sla, komkommer en al het andere wat ik op de lunchtafel te pakken krijg (en nog op de boterham past). En als afsluiter dé gouden combinatie: een bammetje pindakaas met hagelslag, maar dan wel alleen met pure hagelslag!


Het leukste vind ik aan mijn vak:

Je maakt mensen blij! De kandidaten zijn superblij wanneer ze een leuke baan hebben gescoord bij een tof bedrijf en de opdrachtgevers zijn blij met onze geweldige kandidaten! Elke dag mag je wel eens iemand goed nieuws vertellen. Daarnaast worden successen gevierd bij Work-on, dit maakt het extra leuk om goed je best te doen. Je inzet wordt echt gewaardeerd.


Netwerken of borrelen:

Borrelen. Je gaat vanzelf wel netwerken tijdens het borrelen. Netwerken voelt zo ‘bewust’ aan.


Favoriete (film)quote:

“Looks like meat is back on the menu boys!” - Lord of the Rings.


Mijn levensmotto

Blijf altijd goed eten en van eten genieten! Liefde gaat door de maag. Elke dag lachen! Dat soort cliché dingen. Van het concert des levens krijgt niemand een program. Verder ben ik super origineel :-).


Waar ben je het meest trots op:

Ik ben super trots op de geliefden om mij heen, omdat ze stuk voor stuk bikkels zijn!


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Dat ik heel graag Un-break My Heart van Toni Braxton vol overgave tijdens een bonte avond zou willen opvoeren. Alleen collega Titia weet tot nu toe hoe dat ongeveer klinkt.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan werken bij Work-on?

De positiviteit, de gezelligheid en de uitdaging die dagelijkse kost bij Work-on zijn. Natuurlijk zijn er ook momenten dat het minder gaat, maar mijn lieftallige talentcoach collega’s staan dan altijd voor me klaar om me een hart onder de riem te steken. Elke dag is totaal anders dan de vorige en dat maakt het nooit saai!