parallax background
Michiel
 

Een interview met Michiel



Michiel is bij Work-on gekomen in 2013 als teamleider acquisitie. Nu werkzaam als recruitment manager en trainer. Een grappenmaker pur sang. Maar wie is Michiel verder? Lees hier een kort interview met Michiel.

Wat wilde jij vroeger worden?

Keizer. En profhandballer. Anders minister president. Of Gandalf, leek me geweldig. Tovenaar, ja dat leek me wel wat. Rijke fantasie he, dan krijg je dat.


Wat was jouw eerste baan?

Krantenartikelen inscannen, opmaken en samenvatten. Elke ochtend om 6.00 uur aan de slag en daarna naar school. Helaas nooit bij onze bekendste grootgrutter in het blauw gelopen ...


Waar word jij gelukkig van?

Grote dromen, mooie plannen, prachtige verhalen en altijd de kleine dingen. Een knuffel of high-five. Heerlijk. Eigenlijk ben ik altijd gelukkig, soms heb je gewoon die extra ‘kick’. Heeft altijd met mensen en vrienden te maken.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik doe er alles aan om een prettig gesprek te voeren. En leg makkelijk verbanden. Alles is bespreekbaar. Een stapje verder denken is denk ik mijn kracht. Komt nu de vraag wat mijn valkuil is? (Antwoord: bovenstaande kost regelmatig een pietsie meer tijd dan verwacht).


Wat is jouw favoriete werklunch?

Als het een ‘gekkenhuis’ is op vrijdag. Dat iedereen in Utrecht is en er worden 6 gesprekken tegelijk over de lunchtafel gevoerd. Haak je af bij je buurman dan haak je zo aan bij de 3 mensen tegenover je. Heerlijk.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Poeh. Ik heb een kleine afwijking; ik vind heel veel heel erg leuk.


Netwerken of borrelen:

Is dit een keuze? Die twee gaan hand in hand. Al is de setting wel bepalend voor hoe de borrel verloopt. Netwerken en borrelen gaat beide om gesprekken met interessante mensen. Dus combi!


Mijn favoriete (film)quote

‘Ik heb dat nog nooit gedaan dus ik zal er wel goed in zijn’
– Pipi Langkous

‘Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm’
– Winston Churchill

‘A joke is a very serious thing’
– Charles Churchill


Mijn levensmotto

Mens durf te leven.


Waar ben je het meest trots op:

Ik heb fantastische mensen om me heen. Daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Mooie dingen maken. Samen. En alle mooie ervaringen die ik al heb opgedaan samen met vrienden.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Ik ben een redelijk open boek, dus vraag en je krijgt antwoord. Iets wat niemand weet is dat ik als ik alleen ben soms per ongeluk hardop lach om een situatie waar ik over nadenk ... dus geen glimlach maar een echte harde lach …


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Heb je even? Dit is een kort interview, dus als je dit wil weten kom je maar langs voor een kop koffie!